Assassins Creed IV: Black Flag DLC Pack CZ (Kompletná DLC edícia)
PC

23,60
Nákupom získate 0,47 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 18220
Hra je tiež dostupná pre:  PS4
  • Všetky DLC rozšírenia pre českú PC verziu hry Assassins Creed IV: Black Flag (balenie neobsahuje hru)

    Minimálne požiadavky

    Vyžaduje originálnu českú PC verziu hry Assassins Creed IV: Black Flag a pripojenie k internetu a vytvorenie účtu na Uplay pre aktiváciu hry, hranie online a odomknutie exkluzívneho herného obsahu

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Kompletná edícia všetkých desiatich DLC pre hru Assassins Creed IV: Black Flag obsahuje kód na aktiváciu týchto rozšírení:

    DLC 1: Tento DLC balíček (balíček surovín) navyšuje obmedzenie nákladového priestoru lode na 2500 a pridáva 500 jednotiek kovu, dreva, látky, cukru a rumu. Dôležité: Aby ste toto DLC aktivovali, musíte dosiahnuť 4. misiu v 3. sekvencii.

    DLC 2: Tento balíček (balíček zberateľských predmetov) vám ušetrí čas pri hľadaní všetkých zberateľských predmetov na mape. Stále však bude nutné všetky tieto predmety pozbierať.

    DLC 3: Tento balíček (balíček aktivít) vám ušetrí čas pri hľadaní všetkých aktivít na mape

    DLC 4: Tento balíček (balíček lode smrti) obsahuje 3 unikátne predmety: galiónovú figúru, plachty a kormidlo lode smrti. Dôležité: Aby ste toto DLC aktivovali, musíte dosiahnuť 4. misiu v 3. sekvencii a navštíviť správcu prístavu, alebo kapitánovu kajutu.

    DLC 5: Tento balíček (Križiak a Florenťan) obsahuje 4 predmety pre vašu loď a 2 zbrane pre Edwarda: Eziove a Altaïrove plachty, galionové figúry a meče. Dôležité: Aby ste toto DLC aktivovali, musíte dosiahnuť 4. misiu v 3. sekvencii.

    DLC 6: Ste pripravení na ďalšiu námornícku skúšku? Tento balíček (Čiernofúzov hnev) obsahuje troch nových obávaných súperov, ktorí vám nedajú spať (do hry pre viacerých hráčov).

    DLC 7: Vžite sa do úlohy Adéwalého (DLC Freedom Cry), bývalého otroka, ktorý sa stal asasínom a po boku svojej posádky bojuje za slobodu. Adéwalé sa narodil ako otrok a slobodu našiel v pirátskom remesle na palube lode Kavka kapitána Edwarda Kenwayea. O 15 rokoch neskôr sa stal vycvičeným asasínom a stroskotal v Saint-Domingue. Nezostalo mu nič, ani zbrane, ani posádka. Musí si teda nájsť loď a dať dohromady svoju vlastnú posádku, aby mohol oslobodiť a pomstiť otrokov. Viac než 3 hodiny novej zábavy pre jedného hráča!

    DLC 8: Preskúmajte nové miesta a objavte tajomstvá ostrova obetí, čierneho ostrova a tajuplného ostrova. DLC 8 (Preslávení piráti) vám umožní preskúmať niekoľko nových miest, objaviť ďalšie truhly, vzhľady a zbrane pre Edwarda a galiónové figúry a plachty pre Kavku. Do hry pre viacerých hráčov prináša nové a exkluzívne kostýmy, portréty, tituly, relikvie a emblémy. S týmito bonusmi ste sa skôr mohli stretnúť ako súčasť zberateľských edícií, alebo ako predobjednávkové bonusy.

    DLC 9: Traja noví nebojácni dobrodruhovia (do hry pre viacerých hráčov) sa pripravujú na výzvu, a to so sebou prináša chaos. Otestujte svoje schopnosti a chytrosť proti: Čiernemu pasažierovi, podlému špehovi; Šamanovi, chytrému Hounganovi Asogwe (veľknazovi); Morskej panne, navigačnej expertke templárov, ktorá svoje srdce zasvätila moru. Tento balíček rovnako obsahuje nové možnosti úprav a nové pohyby.

    DLC 10: Získajte technologické výhody (balíček technológií) odstraňujúci požiadavky nájdenia 18 plánov vylepšení a možnosť si tak zakúpiť tie najlepšie vylepšenia lode. Dôležité: Aby ste toto DLC aktivovali, musíte dosiahnuť 4. misiu v 3. sekvencii. Stále však pre zakúpenie najnovších vylepšení potrebujete zdroje a peniaze.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry