Battlefield 2142: Deluxe Edition EN
PC

8,50
Nákupom získate 0,09 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21548
  • Pôvodná hra + Northern Strike datadisk
    a nová mapa "Highway Tampa"
    Titán mód – herný mód, v ktorom útočíte na obrovskú lietajúcu základňu (Titana). Hráč musí najskôr zneškodniť silové štíty a potom zvnútra zneškodniť reaktor lodí.; Multiplayer až pre 64 hráčov.; Prispôsobenie schopností – hráči môžu lepšie prispôsobiť svoje schopnosti a zariadenia v multiplayeri tak, ako im to bude najlepšie vyhovovať.; Smrtiace vozidlá – obrovské bojové mechy a stíhačky.; Reálne i hi-tech futuristické zbrane.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, odskúšané na Win 7, procesor 1,7GHz, pamäť 512MB RAM, 3,0GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta s 128MB RAM (Geforce FX 5700 / Radeon 9500), pripojenie k internetu

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Píše sa rok 2142 a príchod novej doby ľadovej uvrhol celý svet na pokraj paniky. Len malá časť zemského povrchu, ktorá nebola pokrytá ľadom, môže uživiť ľudskú populáciu. Matematika je v tomto prípade neúprosná: niekto prežije, väčšina zomrie.

    Battlefield 2142
    Ozbrojeným devastujúcim arzenálom high-end zbraní, vrátane útočných pušiek a diel, maskovacích zariadení, obranných a strážnych zbraňových systémov budú hráči tiež môcť ovládať najnebezpečnejšie vojenské vozidlá, aké kedy človek videl. Medzitým, čo impozantní vojaci zvádzajú zúrivé pozemné bitky, alebo ovládajú futuristické lietajúce stroje. Pri boji proti týmto futuristickým vojenským jednotkám budú musieť hráči použiť všetky zmysly, svoj dôvtip a arzenál obranných zbraní, ako napr. EMP granáty alebo inteligentné míny, aby boli schopní ovládnuť bojové polia.

    Battlefield 2142: Northern Strike (1.Booster Pack)
    Zimný dodatok k pôvodnej hre, ktorý je doplnený o 2 nové vozidlá (jedno veľmi rýchle, ľahké a druhé opancierované a pomalé), 10 nových odmien i predmetov, upravená podoba Conquest módu, možnosť zahrať si Epic Titan mód na dvoch nových mapách (jedna z nich je mestská) a hlavne v trojici nových máp zapadnutých v snehu.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel