Zaklínač 3: Divoký hon (kód na stiahnutie)
XBOX

45,10
Nákupom získate 1,35 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21276
Hra je tiež dostupná pre:  XSXPS5PS4XBOXPC
  • Kód na stiahnutie hry Zaklínač 3: Divoký Hon (v češtine).
    Iba kód je zasielaný elektronicky, neobsahuje disk.
    Gigantický otvorený svet bez hraníc plný príšer, ktoré môžete zabíjať; Nesmierne prepracovaný a rozvinutý príbeh, ktorý pokrýva viac než 100 hodín hernej doby; Komplexný taktický súbojový systém s bohatou interaktivitou; Detailné audiovizuálne spracovanie novej generácie, ktoré zmení štandardy celého žánru; Filmová kvalita dialógov a animovaných sekvencií
    Zaklínač 3: Divoký hon je RPG hra novej generácie s otvoreným svetom a silným dôrazom na príbeh. Je zasadená do vizuálne pôsobivého fantasy prostredia, v ktorom vás čaká veľa zásadných rozhodnutí s dopadom na celé vaše okolie. Ocitnete sa v úlohe Geralta z Rivie, jedného z posledných členov vymierajúcej kasty nájomných zabijakov príšer a vydávate sa na náročnú púť vojnou zničeným svetom, na ktorom konci vás čaká nevyhnuteľný stret s najdesivejším protivníkom, akému muselo ľudstvo čeliť: s Divokým honom.

    Nilfgaardské cisárstvo prebodlo srdce Severných kráľovstiev a celý svet sa zmieta v plameňoch. Geralta z Rivie prenasleduje nemilosrdný protivník - Divoký hon, mýtická kavalkáda prízračných jazdcov, zvestovateľov záhuby a skazy, ktorí dokážu za jedinú noc spustošiť celé mestá. Geralt, ktorého poháňajú jeho vlastné, hlboko osobné dôvody, sa musí prešmyknúť bludiskom nepriateľských armád, aby našiel a ochránil osobu označenú starodávnym proroctvom. Tunajší drsný a nemilosrdný svet nastavuje ostatným hrám novú latku na poli rozsiahlosti, komplexnosti ekosystému a zmysluplnej nelinearity. Vychutnajte si realistické striedanie dňa a noci, pozorujte zmeny počasia, ktoré má priamy vplyv na herný systém a pomocou svojich čarovných zaklínačských schopností si podmaňte prostredie plné života.

    Vylepšujte si jedinečné Zaklínačské schopnosti tak, aby vyhovovali vášmu hernému štýlu, lovte krvilačné príšery, zdokonaľujte svoje charakteristické umenie boja, používajte mocnú mágiu a presekajte si cestu k víťazstvu v otvorenom svete bez hraníc. Kráčajte po zemi, plávajte, jazdite na koni či plavte sa na lodiach. Plňte úlohy, ktoré vstúpia do legiend a zbierajte poklady nesmiernej hodnoty. Všetko je len na vás: vydajte sa kamkoľvek, robte čokoľvek!
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz