Panzer Elite Action: Fileds of Glory
PS2

10,50
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21156
  • Všetko čo potrebujete je tank
    18 misií v troch rozsiahlych singleplayer kampaní.; 15 druhov ťažko obrnených tankov.; Veliteľom tankovej skvadrony.; Bohaté prostredie na nepriateľa i zátišie bitky v podobe lietadiel i protileteckých kanónov.; 30 tonové tanky, pre ktoré nie je prekážkou strom ani tehlový barak.; Populárny mód "Conquest" hrateľný v multiplayeri s 32 hráčmi na 7 špeciálne vytvorených mapách.; Dodatočné mapy a dopravné prostriedky sťahovateľné z internetu po vydaní hry.
    Rýchla akčná hra zasiahnutá do obdobia 2. svetovej vojny, ktorá vám umožní takmer na vlastnej koži pocítiť silu 30 tonových bojových kolies. Panzer Elite Action všetkým záujemcom umožní v priebehu hry ovládať stále silnejšie verzie tankov v sérií intenzívnych, dramatických a adrenalínom nasiaknutých bitiek.

    Hra samozrejme disponuje i príbeh, ktorý nasleduje osudy troch tankových vEliteľov a ich podriadených. Ide o veliteľa tanku nemeckej armády, veliteľa tanku červenej-sovietskej armády a veliteľa tanku americkej armády.

    Z vyššie uvedeného môžete ľahko odvodiť, že hra ponúka 3 rozsiahle kampane. Pri hre za nemeckého vEliteľa sa po úspechu bleskových výpadov do Poľska a Francúzska presúvate na východnú frontu, kde vás čaká bitka o Stalingrad. V kampani za veliteľa tanku patriaceho červenej armáde na vás čaká účasť v bitke o Stalingrad a účasť v masívnej tankovej bitke o Kursko. A konečne v kampani za veliteľa tanku patriaceho americkej armáde na vás čaká vylodenie v Normandie behom pamätného dňa-D, bitka o Bulg, prežitie debaklu u Arnheimu a prekročenie rieky Rýn.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky