Farming Simulator 2013 (Game of the Year)
PC

18,90
Nákupom získate 0,19 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Kód produktu: 21671
  • Hra Farming Simulator 2013 v kompletnej edícii roku. Obsahuje základnú hru Farming Simulator 2013 a obidva datadisky (Titanium a 2. oficiálny datadisk)

    Viac než 100 vozidiel a nástrojov; Viac než 20 licencovaných značiek vrátane CASE IH a Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Horsch, AMAZONE a množstvo ďalších; Režim kariéry s ekonomickým systémom a chovom zvierat; Voľne rozmiestiteľné budovy a objekty; Virtuálny dynamický terén; Režim viacerých hráčov pre hranie s priateľmi po internete, alebo miestnej sieti

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, procesor 2,0GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 7600 / Radeon X1600 / Intel HD 2000), 2,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internet!

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    Farming Simulator 2013 přinese na farmu propracovaný ekonomický systém, nové stroje a vozidla, nové typy plodin, zvířat a prostředí. Konkrétně to budou vozidla od 20 různých výrobců, mezi nimiž nebudou chybět gigantické stroje. Novinkou ve hře bude online režim a online funkce, které komunitě farmářů umožní vytvářet a stahovat modifikace, vozidla, vybavení a další užitečná vylepšení.

    Farming Simulator 2013 - Titanium datadisk
    K obrovskému európskemu prostrediu pribudla nová americká krajina, ktorá zdvojnásobí veľkosť hernej plochy v hre Farming Simulator. Táto nová a monumentálna krajina, inšpirovaná typickými americkými farmami, predstavuje zmenu prostredia s novými lokalitami, novými možnosťami rozvoja vašej farmy a ešte rozľahlejšími poľami, ktorá sú vhodné i pre tie najväčšie poľnohospodárske stroje, ktoré sú v hre dostupné.

    Vďaka novým vozidlám hra ponúka obrovskú radu strojov, ktoré hráč môže používať a riadiť a s ich pomocou sa starať o neustály rozvoj svojej farmy!

    Nové vybavenie:
    Case IH Farmall H
    Case IH Puma 160
    Case IH Magnum 340
    Case IH Case IH 7130
    Case IH 9230
    Krone Big X 1100

    Farming Simulator 2013 - Oficiální datadisk 2
    2. oficiálne rozšírenie pre najobľúbenejší farmársky simulátor prináša do hry nový obsah vrátane nových strojov a návodov na tvorbu vlastnej mechanizácie!

    • 30 nových poľnohospodárskych vozidiel a návesov, na ktoré sa môžete tešiť. Nové možnosti, ako rozvíjať svoju farmu pomocou nových plodín, napájadiel a ďalších vylepšení! Stroje sú verne reprodukované od štyroch slávnych značiek: Marshall, Lindner, Ursus a Väderstad.

    • OBJAVTE MNOŽSTVO video návodov, ktoré budú vysvetľovať, ako vytvoriť a pridať svoj vlastný obsah do hry. Vytvorte vozidlá, stroje a krajinu a zdielajte ich s komunitou.

    Tento Expansion Pack obsahuje:
    • Vozidlá a vybavenie značky Ursus
    • Vozidlá a vybavenie značky Lindner
    • Zariadenia značky Marshall
    • Zariadenia značky Väderstad
    • Modovacie video tutoriály

    Rozšírte svoje herné zážitky s novým OFICIÁLNYM ROZŠÍRENÍM Farming Simulator 2013 resp. Farming Simulator TITANIUM EDITION.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel