Magic the Gathering: Magic 2015 - Intro Pack (Flames of the Dragon)
PC

11,99
Nákupom získate 0,12 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21963
  • Balenie obsahuje tieto karty:
    Lands (24)
    ;12 Mountain ;12 Island
    Creatures (24)
    ;2 Ornithopter ;3 Bronze Sable ;2 Welkin Tern ;1 Rummaging Goblin ;2 Wall of Frost ;2 Juggernaut ;1 Hoarding Dragon ;3 Aeronaut Tinkerer ;2 Krenko’s Enforcer ;3 Scrapyard Mongrel ;2 Glacial Crasher ;1 Siege Dragon
    Other Spells (12)
    ;2 Lava Axe ;1 Staff of the Flame Magus ;1 Staff of the Mind Magus ;1 Darksteel Citadel ;1 Shrapnel Blast ;1 Rogue’s Gloves ;1 Sacred Army ;1 Tyrant’s Machine ;2 Ensoul Artifact ;1 Brawler’s Plate
    Magic the Gathering je svetovo najrozšírenejšia zberateľská kartová hra. V nej si každý hráč vytvára vlastný balíček kariet (deck), s ktorým sa snaží poraziť súpera. Hráči v hre predstavujú čarodejníkov a karty zoslané zaklínadlá či stvorené bytosti, ktorými na seba útočia. Hra ponúka množstvo hodín zábavy pri zbieraní vzácnych a mocných kariet, príprave a prispôsobovaní herného balíčku a samozrejme pri samotných súbojoch s ostatnými hráčmi.
    Magic 2015 Core set je základným kameňom kariet pre rok 2015. Ponúka celkovo 269 kariet, medzi ktorými nechýbajú ani karty Planeswalkers. Znovu sa v M15 stretneme napríklad s kúzlami s vlastnosťou Convoke, alebo netvormi zdieľajúcimi schopnosti a bonusy - Slivers.

    Intro Pack je balíček vhodný pre začínajúcich hráčov. Obsahuje základnú sadu 60 karet, s ktorou je možné ihneď začať hrať, plus dva Booster balíčky po 15 kartách. Sada 60 kariet v balíčku je vždy tematicky ladená pre jednu z piatich škôl mágie (biela, zelená, červená, modrá a čierna), čo zjednodušuje začínajúcim hráčom hranie, než si začnú tvoriť vlastné balíčky kariet.
    Jeden Intro pack je určený pre stavbu balíčku kariet jedného hráča

    Balíček Flames of the Dragon sa sústreďuje na červenú mágiu a využíva i karty artefaktov. Doplnková mágia balíčku má farbu modrú.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz