Adventure Game Pack
PC

6,30
Nákupom získate 0,25 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21624
  • Adventure game pack obsahuje troch špecifických predstaviteľov adventúrneho žánru - hry Aura 2, Dead reefs a Safecracker

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, Vista[32bit], procesor 1,2GHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 8,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Adventúry
    Aura 2
    Pokračovanie tajomnej puzzle adventúry, ktorá poteší najmä priaznivcov prvého dielu a milovníkov adventúr typu Myst/Atlantis. Príbeh sa točí okolo kolekcie zvláštnych prsteňov, ich majiteľ po skombinovaní špecifických artefaktov môže prijať nesmrteľnosť a veľkú silu. Tieto prstene chránili klan Keepers, ktoré znepokojili skaz od Durada (vodcu konkurenčného klanu), ktorý hodlá prstene získať a novú nabitú silu využiť k páchaniu zla.

    Dead Reefs
    Klasická adventúra odohrávajúca sa v 18.storočí na ostrove s rovnakým názvom, ktorý leží na dohľad anglických brehov. Ostrov Dead Reef je známy predovšetkým vďaka tomu, že ho obývali šialení piráti, ktorí mali vo zvykoch potápať a okrádať všetky lode, ktoré sa k brehom ostrova priblížili.


    Safecracker
    Puzzle adventúra, v ktorej hráč preberá úlohu skúseného kasára, ktorého si najali príbuzní práve zomrelého multimilionára Duncana Waltera Adamsa. Tento veselý chlapík s zvláštnym zmyslom pre humor sa totiž rozhodol, že si jeho rodina bude musieť všetky tie milióny a miliardy zaslúžiť a ukryl testament do jedného z 35 sejfov, ktoré sú rozmiestnené v jeho usadlosti. Úloha pre hráča je celkom jasná. Musí rozlúštiť všetky hádanky, ktoré nastražil Duncan Walter Adams, dostať sa k tím sejfom, všetky otvoriť a nájsť testament a samozrejme predať rodine. Jedine tak dostanete aj vy peniažky.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel