Disney: Rodinka Úžasných
PC

10,19
Nákupom získate 0,41 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 11210
  • Akčná adventúra na motívu filmu.; Hrajte za všetky hlavné postavy z tohto snímku.; S pomocou zvláštnych super schopností jednotlivých postáv bojujte, pretekajte a riešte akčné či dobrodružné úlohy.; Celých viac než 18 úrovní je plných filmovej akcie, dobrodružstva s dávkami humoru. Hra pre deti od 4 do 10 rokov.; Hra je s kompletným českým dabingom od známych hercov

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 800MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 4x CDROM

    Bob Parr kedysi býval jedným z najväčších svetových super hrdinov - pod pseudonymom Pán Úžasňák každý deň zachraňoval životy a zvádzal boje so zlými zbabelcami. Teraz však pracuje ako likvidátor škôd v poisťovne a jediné súboje, ktoré zvádza, sú s časom a vzrastajúcou nadváhou.

    Keď že sa (spolu so všetkými ostatnými legendárnymi bojovníkmi proti zločinu) pred pätnástimi rokmi donútil nešťastných omylov a súdnych sporov a tak mohol svoj super oblek povesiť na rebrík, prijal i zo svojou ženou Helen (Pani Úžasňákovou) občiansku totožnosť a teraz sa snaží so svojimi tromi deťmi žiť normálnym životom.

    Bob má ale neochvejné nutkanie vrátiť sa do akcie, k čomu dostane príležitosť v okamihu, keď ho tajomná správa povolá k splneniu prísne tajnej úlohy na vzdialenom ostrove. Keď Bob zistí, že za celým tajomstvom stojí génius zločinu a jeho diabolská pomsta, vydáva sa zvyšok rodiny Úžasňákových na záchranu akciu, ktorá je pozoruhodná nevídaným súbojom dôvtipov a super schopností.

    Používajte svoje super schopností proti bombám, strelám, robotom či laserom, ktoré ovláda váš nepriateľ. Chcete ako niektorý z Úžasňákových prežiť, musíte byť proste úžasný.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel