Terminator Salvation
PC

19,99
Nákupom získate 0,80 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: FPS, Sci-Fi
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21401
  • Minimálne požiadavky

    Windows XP, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta (GeForce 8600/ Radeon 3800), 8,0GB voľno na disku, DVDROM, dvojjadrový procesor 2.0Ghz

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Videoherná adaptácia rovnomenného filmu, ktorá stavia hráča do úlohy Johna Connora, vojaka v radoch odboja, bojujúceho o prežitie ľudstva proti, brutálnej sile Skynetu. Štýlovo ide o third-person akciu zameranú na strieľanie a likvidovanie jednotiek Skynetu, medzi ktorými sa nachádzajú tiež kusy vytvorené špeciálne pre hru.

    Hra zasadená do postapokalyptického okolia mesta Los Angeles sa odohráva v roku 2016, teda dva roky pred udalosťami z filmu. Tým pádom si v hre neužijete toľko obľúbené cestovanie v čase, pretože to ešte stále nebolo vyvinuté. Objaví sa ale populárna plazmová zbraň Skynetu, napr. na strechách tankov, veží alebo v rukách niektorých bossov. Naopak, povstalci budú mať k dispozícii len klasický arzenál brokovníc, pušiek, granátometov atď.

    Behom hry sa Connorovv tím rozšíri (v jednu chvíľu má mať až desať vojakov) a s niektorými jeho členmi budete môcť nadviazať bližší vzťah, iných sa naopak dotkne, pokiaľ niekoho napríklad necháte napospas istej smrti a neprídete mu na pomoc. Tak ako tak budete najviac komunikovať s Blairom Williamsom a Barnesom, ktorých oboch nahovorili herci z filmu.

    Stojí za zmienku, s akými terminátormi sa v hre stretnete. Narazíte viacmenej na každý model, ktorý sa objavil v niektorom z filmov: napríklad T-600, ktorého poznáte mimo iného vďaka jeho neodbytnému rotačnému guľometu. Aby ste tento stroj zničili, budete musieť operovať so zbytkom tímu, terminátora obkľúčiť a nakoniec spustiť paľbu z niekoľkých miest zároveň.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel