Need for Speed
XBOX

(1x)
19,99
Nákupom získate 0,40 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Auta
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19558
  • V napínavom reštarte série Need for Speed objavíte otvorený nočný svet mestskej automobilovej kultúry s piatimi možnými spôsobmi hrania. Nájdete si vlastnú cestu niekoľkými vzájomne prepletenými príbehmi a v snahe o dosiahnutie postu legendy všetkých legiend si vybudujte reputáciu.

    Need for Speed prináša všetko, čo túto sériu urobilo medzi fanúšikmi tak populárnou – prepracované možnosti vlastných úprav, autentický otvorený svet s reálnymi prvkami automobilovej kultúry a atraktívny herný príbeh.

    Ventura Bay je vaším mestským ihriskom. Od zákrut z ciest nad mestom, až po štvrte prakticky neustále križované policajnými hliadkami, toto mesto poriadne ožíva s prichádzajúcou tmou. Je tiež domovom piatich automobilových legiend, predných postáv súčasnej scény, ktoré vás budú inšpirovať, ťahať za lepšími výkonmi a podrobovať vaše schopnosti testom. Vybudujte si reputáciu a rešpekt s konečným cieľom, stať sa oslavovanou legendou.

    Päť spôsobov hrania:
    Séria Need for Speed sa vracia s päticou jedinečných spôsobov hrania s názvami Speed, Style, Build, Crew a Outlaw, v ktorých si môžete získať reputáciu a dokráčať za víťazstvom svojou vlastnou cestou. Avšak len kombinácia všetkých piatich vám ponúkne perfektné momenty v štýle Need for Speed – vo svojom cestnom špeciáli vezmete šmykom zákrutu a spoločne s priateľmi sa pokúsite zmiznúť policajným prenasledovateľom.

    Bohaté možnosti úprav:
    Postavte si auto, ktoré bude reprezentovať váš charakter prostredníctvom početných vizuálnych a výkonnostných úprav. K dispozícii budú legendárne vozy populárnych značiek, tuning výkonu a vlastnému štýlu prispôsobené riadenie. Vyčačkajte si svoje auto a vyrazte do ulíc.

    Príbeh:
    Päť charakteristických a vzájomne sa prelínajúcich príbehov inšpirovaných skutočnými ikonami automobilovej kultúry. Počas hry vás každá voľba, každá minúta i každá sekunda posúvajú ku konečnému cieľu, stať sa najväčšou legendou.

    Mestské prostredie na Západnom pobreží:
    Od súmraku do úsvitu objavujte nočný otvorený svet, ktorému vládne mestská automobilová kultúra, o ktorej ste možno ani nevedeli, že existuje. Nový úžasný svet ožíva vďaka kombinácii výkonu nových konzol a herného enginu Frostbite™. Výsledkom je obsahovo bohaté prostredie, kde je asi dvakrát tak viac ciest než v titule Need for Speed: Rivals.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Overený nákup
    • +Grafické zpracování aut,města.
    • +Otevřené možnosti tuningu.
    • +5 způsobů hraní.
    • +Tvůrci EA+GhostGames.
    • +Výběr značek vozů.
    • +Zvuky hry,písničky.
    • +Chování prvků vozu(vypnutí motoru,tůrování,protáčení kol).
    • +Action Kamera(jako z akčního filmu).
    • +Filmové scénky a spojitost s vlastním vozem.
    • -Potřeba být on-line na internetu,nebo si nezahrajete.
    • -Frustrující(obtížnost,závody a celkový dojem ze závodů).
    • -POZOR!! hra vykazuje zjevné Errory: (Internal corrupt error,internet speed,multiple player games).

    Tvůrci nás chtěly vrátit do kořenů Undergroundu což se jim podařilo po tuningové stránce ale? Hra je frustrující a po herní stránce odfláknutá,nevyvážená obtížnost a neskutečné nervy ze závodů ve kterých máte vypadat dobře ale pořád jen bouráte,bouráte a zase jen bouráte. POZOR!!! > hra vykazuje zjevné vady pro hraní neboli připojení > po upgradu Xboxu One nebo-li PS4 vás hra nechce pustit do hraní (internal corrupt error),to se dá vyřešit v menu Xboxu One zablokováním "Multiplayer Games conect" ale po sléze si hra zase vymýšlí nové errory a hra nejde normálně hrát !!!

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology