Pole Position 2012
PC

8,09
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21609
  • Prevezmite kontrolu nad už existujúcim tímom, alebo vytvorte svoj vlastný; Vytvorte si svojich vlastných jazdcov; Skúmajte viac než 100 nových vylepšení pre vaše autá; Nový systém vedenia stajne je jednoduchší a oveľa zábavnejší; Postavte rôzne budovy od veterného tunelu, až po fitness centrum; Splňte si svoje sny a žite v luxusnom svete, kúpte si vilu či vlastné súkromné lietadlo; Rozhodujte nad individuálnymi tréningovými plánmi svojich pilotov a pomôžte im zlepšiť svoje schopnosti; Postavte svoje vozy od nuly a zlepšite tak vlastnosti pre rôzne špecifikácie tratí

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM, 1,0GB voľno na disku, DVDROM, hra online a aktualizácie hry vyžadujú pripojenie k internetu!

    Kategórie

    PC / PC hry / Športové
    PC / PC hry / Stratégie

    Pole Position 2012 vás postaví do úlohy manažéra tímu Formula 1. Svoje schopnosti si overíte v náročnom manažérskom svete, kde vašou zodpovednosťou zďaleka nebude len nakupovanie náhradných dielov, ale i stavba vozov, hľadanie zamestnancov a výber tých najlepších jazdcov pre váš tím. Pre nich musíte tiež pripraviť náročný tréning, aby odvádzali najlepší možný výkon.

    Pole Position 2012 ponúka viac možností než akákoľvek iná simulácia vedenia tímu Formuly 1. Kompletný technologický strom bol prestavaný a teraz si musíte vybrať vlastní výskum z viac než 100 nových projektov. Systém tímu je teraz jednoduchší, ale zároveň i zaujímavejší.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz