Splinter Cell 4: Double Agent
WII

28,99
Nákupom získate 0,87 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: TPS, Taktické
Kód produktu: 12579
  • Dvojité úlohy k splneniu: NSA vládny agenti a teroristi budú vykonávať protikladné úlohy v rovnakom okamžiku ;Objavenie napätia vzniknutej funkcií dvojitého agenta: Použijete aktuálne taktiky z dnešného reálneho života dvojitého agenta k sabotáži teroristických plánov ;Preskúmanie rozvetvenej línie príbehu s viacnásobnými koncami: Výber hráča má dopad aj na rozvinutie príbehu a hranie hry ;Svet medzinárodnej špionáže: Misie z celého sveta, od Ázie cez Afriku po srdce USA ;Vyskúšajte si extrémne situácie: potápanie alebo pobyt v piesočnej búrke, ukrývanie sa pred prachom a dymom a dokonca aj zoskok bez takmer otvoreného padáku ;Nové autentické vynálezy: Majstri posledných zbraní a vynálezov používaných NSA vládnymi agentmi v zrovnaní s čiernym trhom teroristických zbraní

    Už štvrtý diel série rozprávajúcej o americkom tajnom Agentovi Samovi Fisherovi, vás tento krát zavedie na východ Ázie a to priamo do väzenia, kde je náš slávny agent nastrčený. Sam sa teda tentokrát musí spoľahnúť výhradne na svoje schopnosti a nie na najmodernejšiu techniku, ako tomu bolo u predchádzajúcich dielov. Aspoň čo sa týka začiatku.

    Celá hra je nielen o väzení, ledva sa dostanete preč aj so svojimi novými teroristickými priateľmi, budete členom ich organizácie JBA a tak na vás čaká množstvo zaujímavých úloh. V hre by ste sa tak mali dočkať okrem iného napríklad skoku z padáka, či plávania a potápania.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel