Konzola Nintendo DSi XL (žltá)
NDS

125,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 22739
  • 4. verzia DS konzoly s dvojnásobnou veľkosťou obrazoviek!
    Váha 314g oproti 218g pôvodného DS-ka.; Rozmery: 161mm x 91.4mm x 21.2mm; Tlačidlo pre nastavenie jasu.; Pohyby v hre je možné ovládať cez spodní dotykový displej.; Možnosť prepojenia aj s 16 konzolami DS alebo DSi cez WiFi.; Vstavaný mikrofón pre ovládanie niektorých hier hlasom.
    Vrecková konzola s kamerou z minulej verzie a ešte väčšími obrazovkami, tento krát s uhlopriečkou 4.2" (čo je hodnota, ktorá prekonáva svojho predchodcu Nintendo DS Lite o celých 93%). Nejde však len o vizuálny efekt, väčšia plocha dotykovej obrazovky znamená i ďaleko precíznejšiu a komfortnejšiu prácu so stylusom.

    AAby noviniek nebolo málo, dostanete navyše ku každému Nintendu DSi XL dva hodnotné DSiWare tituly: logickú záležitosť Dr Kawashima’s: Little Bit of Brain Training: Arts Edition a užitočný slovník Dictionary 6 in 1 s podporou kamery. Ďalším milým bonusom navyše je internetový prehliadač Nintendo DSi Browser, ktorý vám vždy ochotne cez Wi-Fi pripojenie otvorí bránu do vzrušujúceho sveta tejto populárnej celosvetovej siete.

    Nový je i stylus – špeciálne pero pre prácu s dotykovou obrazovkou, čo robí hru omnoho komfortnejšou a prirodzenejšou. Inak nový model ponúka všetky funkcie ako jeho predchodca Nintendo DSi (ktorý sa na trhu objavil v apríly 2009): možnosť sťahovania hier z Nintendo DSi Shopu, vytváranie i úpravu fotografií a ich následné zdieľanie s vašimi priateľmi a samozrejme i bohaté možnosti práce s hudobnými a zvukovými nahrávkami.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel