Pro Cycling Manager 2014
PC

27,80
Nákupom získate 0,56 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19006
  • Spravujte svoj tím profesionálnych pretekárov počas výnimočnej sezóny; Viac než 200 súťaží vrátane slávnych Tour de France a Vuelty! Množstvo noviniek pre hlbšiu hrateľnosť; Ultrarealistická grafika, vďaka ktorej sa v pretekárskej bitke do hry naprosto ponoríte; Režim pre viacerých hráčov, v ktorom môžete pokoriť hráčov z celého sveta

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,2GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM, 11,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje pripojenie k internetu pre aktiváciu hry a online hru

    Kategórie

    PC / PC hry / Športové
    V hre Pro Cycling Manager sa ujmete úlohy profesionálneho cyklistu a cestujete svetom, aby ste sa zúčastnili tých najväčších súťaží profesionálneho okruhu!

    Veďte svojich pretekárov akciou nabitou cyklistickou sezónou 2014! Budete zodpovední za efektívnu správu tímu, nábor, zmluvy pretekárov, vyjednávanie, zmluvy so sponzormi, tréning i kalendár tímov! Zúčastníte sa viac než 70 pretekov (vrátane prestížnej Tour de France a Vuelty) a 130 klasík vo viac než 550 etapách, ktoré sľubujú prehĺbený realizmus a vyžadujú veľké nasadenie!

    Pokiaľ chcete dosiahnuť víťazstvá, musíte pre preteky zvoliť tú najlepšiu stratégiu. Vydávajte príkazy svojim pretekárom, vytvárajte pre svojho vedúceho tie najlepšie podmienky a zaistite, aby jeho tím aplikoval vašu taktiku, vďaka ktorej získa dokonalú výhodu!

    Pro Cycling Manager je tento rok plný nových funkcií a predstavuje reálnejšie a rozmanitejšie zasadenie, v ktorom môžete počas anglickej sekcie Tour de France 2014 pretekať i v „GMT“! Nové animácie pretekárov, nový a intuitívny dizajn rozhrania, bohaté možnosti prestupov, nová správa zmlúv a financií, väčšie zapojenia sponzorov, ktorí vám ponúknu prototypy z oddelenia R&D, čerstvé strategické možnosti počas pretekov... táto verzia Pro Cycling Manager je bohatšia a rozmanitejšia než kedykoľvek predtým!

    Táto hra ponúka strhujúci sólový režim, avšak svoje schopnosti môžete porovnať proti súperom v režime Armada pre viacerých hráčov, ktorý predstavuje neutíchajúci herný svet s kalendárom pretekov. Prípadna si môžete vytvárať vlastné súťaže a hrať s priateľmi!
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel