Magic the Gathering: Born of the Gods - Intro Pack (Deaths Beginning)

11,50
Nákupom získate 0,05 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Stolová hra
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21914
  • Výčet obsažených karet:
    Lands (26) ;15 Swamp ;11 Forest
    Creatures (21) ;1 Archetype of Finality ;1 Eater of Hope ;2 Felhide Brawler ;1 Felhide Minotaur ;2 Forsaken Drifters ;2 Graverobber Spider ;1 Keepsake Gorgon ;1 Loathsome Catoblepas ;2 Nemesis of Mortals ;1 Nighthowler ;1 Pharika’s Mender ;1 Pheres-Band Centaurs ;2 Returned Centaur ;1 Satyr Piper ;2 Satyr Wayfinder
    Other Spells (13) ;2 Asphyxiate ;2 Commune with the Gods ;1 Cutthroat Maneuver ;1 March of the Returned ;2 Mortal’s Resolve ;1 Raised by Wolves ;1 Rescue from the Underworld ;1 Unravel the AEther ;2 Weight of the Underworld

    Magic the Gathering

    je svetovo najrozšírenejšia zberateľská kartová hra. V nej si každý hráč vytvára vlastný balíček kariet (deck), s ním sa snaží poraziť súpera. Hráči v hre predstavujú čarodejníkov a kartami zoslané zaklínadlá či stvorené bytosti, ktorými na seba útočia. Hra ponúka veľa hodín zábavy pri zbieraní vzácnych a mocných kariet, príprave a prispôsobovaní herného balíčka a samozrejme pri samotných súbojoch s ostatnými hráčmi.
    Rozšírenie Born of the Gods je určené pre MtG edíciu 2014 a je druhým rozšírením bloku, vzťahujúceho sa k Therosským pláňam. Karty v ňom využívajú herné mechanizmy, ako Inspired, Tribute, Nyx and Bestow či Devotion.

    Intro Pack je balíček vhodný pre začínajúcich hráčov. Obsahuje základnú sadu 60 kariet, s ktorými je možné ihneď začať hrať, plus dva Booster balíčky po 15 kartách. Sada 60 kariet v balíčku je vždy tematicky ladená pre jednu z piatich škôl mágie (biela, zelená, červená, modrá a čierna), čo zjednodušuje začínajúcim hráčom hranie, než si začnú tvoriť vlastné balíčky.
    Jeden Intro pack je určený pre stavbu balíčku kariet jedného hráča.

    Balíček Death's Beginning sa sústreďuje na čiernu mágiu, pre ktorú sa zdroje čerpajú z močiarov (tých balíček obsahuje hneď 15) a ako doplnkovú využíva mágiu zelenú, ktorej zdrojom sú lesy (tých nájdete v balíčku 11).

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz