Zombie Army Trilogy
XBOX

26,20
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19324
  • Prebojujte sa 15 nervy drásajúcimi misiami naprieč TROMI epickými kampaňami v ožiarených a démonmi zamorených rozvalinách druho vojnového Nemecka; Stretnite sa s okultnými silami v kampani na PIATICH desivých mapách pre hordu. Postavte sa hrôzam sami, alebo bojujte bok po boku online v kooperácii pre 2-4 hráčov; Bojujte ako elitný ostreľovač Karl Fairburne, alebo ako jeden z 8 hrateľných hrdinov vrátane ŠTYROCH nových ženských postáv ozbrojených viac než 25 ikonickými zbraňami a výbušnými pascami; Postavte sa légiám nemŕtvych supervojakov, ozbrojeným kostlivcom, odstreľovacím zombie, elitným vojakom s motorovými pílami, ohnivým démonom a ďalším netvorom, než sa stretnete so samotným démonickým Hitlerom v poslednom boji, ktorý rozhodne o osude ľudstva; Užívajte si strašnú krásu preslávenej röntgenovej kamery smrti a sledujte z vnútra, ako sa s mrazivým zmyslom pre detail hnijúce mäso a vnútornosti trhajú na kusy; Prejdite si desivým prostredím a zažite napínavú akciu – to všetko v krvavo nádherných 1080p

    Zombie Army Trilogy je desivá napínavá strielačka z pohľadu tretej osoby zasadená v alternatívnej vízii II. svetovej vojny.

    Berlín 1945. Hitler čelí porážke a tak vytiahol z rukáva posledný triumf – légiu nemŕtvych supervojakov, ktorí ohrozujú celú Európu. Bojujte sami či v tíme a zachráňte ľudstvo pred nemŕtvou hrozbou v tejto apokalyptickej strielačke pre 1 až 4 hráčov!

    Zombie Army Trilogy, ktorá sa objaví na začiatku roku 2015, poskytuje hráčom na PlayStation 4 a Xbox One prvú príležitosť skúsiť napínavú kooperatívnu strielačku, z ktorej sa stala kultová senzácia na PC. Z predošlých nepriateľov sa stávajú spojenci, pretože živí tu bojujú proti mŕtvym.

    Hra Zombie Army Trilogy je nabitá novým obsahom a dvomi dych berúcimi remastermi a navyše obsahuje i doposiaľ nezverejnený tretí diel série a úplne nový režim hordy. Vďaka tomu sa jedná o dokonalú kolekciu pre všetkých fanúšikov adrenalínových strielačiek s hutnou atmosférou.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel