LEGO: Movie Videogame
PC

(1x)
15,70
Nákupom získate 0,31 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18110
Hra je tiež dostupná pre:  PS4XBOX
  • Pestrý a nezvyklý mix viac než 90. filmových a komiksových hrdinov vrátane Batmana, Supermana, Zeleného ninju, Gandalfa a ďalších v celkovo 15 leveloch; Prostredie vytvorené kompletne z LEGO® kociek; Zbierajte návody a stavajte podľa nich!; Putujte fantastickými svetmi, ako Flatbush Gulch alebo Cloud Cuckoo Land!; Ovládnite silu Majstrov staviteľov a vybudujte z lega výnimočné kreácie. Užívajte si nové animácie, ktoré (ako vo filme) simulujú autentický pohyb LEGO® hračiek; Hrajte s priateľmi a rodinou v kooperatívnej hre v split-screene (k dispozícii pre verzie Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, Wii U a PC)!

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta (GeForce 7600 / Radeon HD 1950), 8,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné

    Hra s LEGO postavičkami, ktorá rozpráva rovnaký príbeh, ako film LEGO The Movie. Rozpráva teda o úplne obyčajnom, priemernom občanovi LEGO® mesta Emmetovi, ktorý sa vlastne úplne náhodou dostane k záchrane sveta.

    Vedľa nezvyklého hrdinu zaujme tiež originálny spôsob animácie, ktorá evokuje pohyb skutočných stavebnicových postavičiek. A to platí ako pre hru, tak pre film. V rámci LEGO® hier od TT Games je hra výnimočná tiež tým, že herný svet je celý do posledného detailu postavený z lega. Veľký počet hrateľných postáv a kooperatívna hra (na PC, PS3, PS4, X360, Xbox One a WiiU) zostávajú verné vysokému štandardu série.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • + LEGO
    • + adaptace filmu
    • + multiplayer
    • + úrovně
    • - délka hry
    • - prostředí
    • - nic nového

    Další LEGO hra, která tentokrát adaptuje samotný LEGO film. Hráč sám, nebo se svým kamarádem (multiplayer na jednom počítači), si projde ty nejzásadnější pasáže z filmu a zapojí se do nich pomocí hratelných postav, kterých je opravdu hodně. Samotné první dohrání však není příliš dlouhé a délku hraní natahuje možnost/nutnost opakovaného hraní, protože je nutno sbírat bodíky na nákup nových postav a věcí a v úrovních, které jsou velmi pestré a dobré, jsou ukryty tajné místnosti a předměty, které na první hraní neobjevíte, takže se do nich musíte opakovaně vracet s jiníma postavama. Některé úrovně jsou však trochu zmatečné a tak s postavami padáte do propasti a přicházíte o cenné bodíky. Pro hru rodičů s dětmi je to však ideální a i otřelejší hráči tu najdou své. Všechno je tu boží!!!

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel