Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Selects)
WIIU

25,20
Nákupom získate 0,20 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Arkáda
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18120
  • Veľmi obľúbená plošinovka s krásnou HD grafikou, vďaka ktorej si vychutnáte i také detaily, ako je Donkeyho srsť. Dixie Kong sa pripojí k dobrodružstvu tiež a s Donkeym potom môžu plávať pod vodou alebo vybiehať z podzemia na povrch. Kamera tentokrát strieda v niektorých úrovniach perspektívu a prináša tak nové vnímanie pohybu priestorom.

    Tentokrát majú Kongovci svoj ostrovný domov zamorený Snowmadmi: novými chladnokrvnými nepriateľmi, ktorí prišli na lodiach a pomocou čarovného rohu premenili tropický raj na ľadové kráľovstvo. Aby toho nebolo málo, prehnal sa cez Donkey Kong ostrov ešte arktický cyklón a odfúkol Kongovcov ďaleko od ich domova. Musia tak začať veľkolepú cestu späť cez šesť rôznych ostrovov, získať svoje banány a rozmraziť si domov. Na každom ostrove čaká množstvo šialených divokých úrovní vrátane Rambiho jázd, podvodných hier, bitiek s bossmi a rôznych tajných priechodov. Vďaka novej dynamickej kamere máte možnosť často vidieť akciu takým spôsobom, ako ešte nikdy predtým. Nová kamera si požičiava filmové prvky napríklad pri šialených explóziách Barrel Cannonu a pri jazde s  vozíkmi mimo trať.

    Ako je už zvykom v sérii Donkey Kong Country, DK môže spolupracovať s kamošom na chrbte, aby získal extra schopnosti – a tentokrát si môžete vyberať dokonca z troch možností! Vždy spoľahlivý Diddy Kong sa vracia vyzbrojený svojou arašidovou zbraňou a „sudovým“ katapultom, ktorý dokáže prekonať inak smrtiace preskoky. Do série sa tiež vracia Dixie Kong s jej žuvačkovou zbraňou a blonďavými vrkočmi, ktoré ju pri skoku dokážu vystreliť do špeciálnej rotácie a udržia ju tak dlhšie vo vzduchu. Medzi hrateľnými postavami tiež po prvýkrát nájdete Cranky Konga. Ten je vyzbrojený svojou vernou palicou, s ktorou pomôže Donkey Kongovi prekonať prudký terén za pomoci špeciálneho pohybu. Pokiaľ hráte sólo, nájdete si toho najvhodnejšieho partnera pre objavovanie mnohých tajomstiev hry alebo sa spojte s priateľmi, ktorí môžu prevziať kontrolu nad voľbou kolegu.

    A čo viac, každé partnerstvo ponúka nový kombinovaný útok Kong POW: pozbierajte 100 banánov a premeňte tak všetkých nepriateľov na vašej obrazovke na užitočné predmety. Na čo ich premeníte závisí na vašom partnerovi! Napríklad s Cranky Kongom sa všetci nepriatelia premenia do hodnotných banánových mincí, ktoré môžete použiť v obchode vedenom Funky Kongom. Skočte si do Funkyho obchodu nakúpiť radu užitočných predmetov na pomoc vo vašom dobrodružstve, ako napríklad Cras Guards, ktoré vás ochráni pred zranením v dolnom vozíku alebo si užívajte zbieranie figúrok v novom automate na hračky.

    Bláznivé opičie schopnosti nebudú bez povšimnutia, pokiaľ sa budete predvádzať v novom móde Time Attack, kde sa môžete porovnať on-line s celým svetom a máte tu tiež možnosť zdielať zábery z hry s inými hráčmi. Naučte sa triky, vďaka ktorým budete najrýchlejší na svete! Pokiaľ ste dostatočne skúsení, máte možnosť prepnúť do Hard Mode, kde môžete používať iba postavu jediného Konga a ste tak vo svojich schopnostiach viac limitovaní – takto môžete prejsť každý level.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel