Football Manager 2016
PC

12,19
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal, Manažérske
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19791
  • Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, procesor 2,2GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM, 3,0GB voľno na disku, DVDROM, hra podporuje i Mac OS, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Športové

    Football Manager 2016 je najvernejšie a najkomplexnejšie spracovaná simulácia futbalového manažmentu. Môžete prevziať riadenie niektorého z klubov z 50 rôznych krajín z celého sveta, rozhodovať o tom, kto bude hrať, a kto zahrievať lavičku, komunikovať s médiami a riešiť ďalšie situácie. Máte pod palcom taktiku, striedania, inštrukcie z lavičky, zatiaľ čo sledujete zápas naživo v 3D engine.

    Vlastný klub
    Pridajte si do hry svoj vlastný futbalový klub pomocou voľby 'Create-A-Club'. Klub ponesie zvolené meno, môžete mu vybrať farby a upraviť súpisku - napríklad pridať sám seba, alebo svojich kamarátov.

    Fantasy Draft
    V móde ‘Fantasy Draft’ začínate od nuly s fixným rozpočtom. Môžete si do tímu vybrať hráčov podľa seba a vybudovať vysnený tím, s ktorým sa potom postavíte proti ostatným hráčom v mini-lige.

    Manažér na ihrisku
    Zapojte sa do diania ešte viac s vlastnou postavou manažéra, ktorá bude na ihrisku udávať pokyny a zúčastňovať sa osláv.

    Vylepšená zápasová simulácia
    Prezentácia zápasov bola vylepšená vďaka viac než 2000 nových animácií a ďalším úpravám, vrátane vylepšenej umelej inteligencie.

    Súhrnné výsledky
    Jednoducho dostupný prehľad výsledkov umožňuje sledovať vývoj ostatných zápasov v súťaži.

    Štatistiky s Prozone
    Partnerstvo s popredným poskytovateľom športových štatistík Prozone prinieslo ovocie v podobe vylepšených nástrojov pre analýzu zápasov, ktoré poskytujú viac funkcií a jednoduchšie sa ovládajú.

    Rozšírená spolupráca s médiami
    Tlačové konferencie sú teraz rozmanitejšie s mnohými novými námetmi a lepšie do kontextu zapadajúcimi otázkami a odpoveďami. Nezamestnaní manažéri môžu využiť interview v médiách pre nájdenie nového pôsobiska.

    A veľa veľa ďalšieho
    Ďalšie vylepšenia zahŕňajú prehľadnejšie štatistiky a herné obrazovky, príhodnejšie príhovory k tímu, vylepšený modul financií, vylepšenú AI prestupov a výberu hráčov a ďalšie zmeny, aby bol Football Manager 2016 tým doposiaľ najlepším ročníkom futbalového manažmentu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky