Need for Speed: The Run EN (Limited Edition)
PC

8,40
Nákupom získate 0,17 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21564
  • Limitovaná edícia obsahuje tri elitné autá do hry: Lamborghini Aventador, Chevrolet Camaro ZL1 a Porsche 911 Carrera S + 5 exkluzívnych pretekov

    Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, dvojjadrový procesor 3,0GHz, pamäť 3,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 8800 GT / ATI Radeon 4870 ), 18,0GB voľno na disku, 50x CDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Origin!

    Kategórie

    PC / PC hry / Preteky
    PC / PC hry / Simulátory
    Milovníci adrenalínovej akcie a divokej rýchlosti sa ocitnú na opačnej strane zákona. V novom dieli série Need for Speed vás čaká suverénne najťažší závod v živote. Vydáte sa na náročný závod skrz Ameriku, zo San Francisca do New Yorku a budete vtiahnutí do sveta ilegálnych pretekov, kde je v stávke naozaj veľa.

    Prekonávanie hraníc, preplietanie hustou premávkou veľkomiest, riskantná jazda po zľadovatených cestách horských priesmykov a prejazdy úzkymi kaňonmi s plynom na podlahe. Prím hrajú predovšetkým úžasné vizuálne spracovanie a fyzikálny model správanie áut na rôznych vozovkách. Všetko sa odohráva na pozadí príbehu, ktorý vás chytí a nepustí. Od štartovacej čiary pri Golden Gate Bridge, až do cieľa pri päte Empire State Building budú vašimi vernými sprievodcami rýchle autá, nervy divoké preteky a úžasne napínavý príbeh.

    Súčasťou hry je opäť Autolog - revolučná online technológia série Need for Speed, tento krát však vo vylepšenej podobe. Prostredníctvom nej objavíte skvelý nový spôsob hrania hier, možnosť sledovania vývoja kariéry a porovnávanie štatistík.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel