Neskrotná (Brave)
PS3

23,99
Nákupom získate 0,72 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17187
  • Hrajte za Meridu, mladú princeznú a najlepšiu lukostrelkyňu v celom kráľovstve; Hrateľné postavy pre konkrétne úrovne zahŕňajú matku kráľovnú Elinor (v medvedej podobe) a trojčatá (v podobe medvieďat); Režim kooperácie pre 2 hráčov, kde jeden hrá za Meridu a druhý za kúzelnú Bludičku; Prejdite si časti príbehu, ktoré vo filme neuvidíte, a stretnite sa s kľúčovými postavami; Vyriešte prastaré hádanky, či už ako Merida, či ako trojčatá, a zdolajte nádherné a rozsiahle úrovne; Bojujte s nepriateľmi pomocou svojho meča, alebo luku a šípov; Prejdite mystickým prostredím, preskáčte prekážky, vyhnite sa nástrahám a vyšplhajte do nových výšin
    Dobrodružná hra Rebelka predstavuje filmový zážitok, ktorý sa odohráva v drsnom mýtickom Škótsku. Ujmete sa v nej Meridy, mladej princeznej, ktorá je zhodou okolností najlepšou lukostrelkyňou v okolí. Povolajte rodinu a priateľov, aby vám pomohli zdolať prekážky a vyriešiť hádanky, pretože len tak môžete v Škótsku znovu nastoliť mier a jednotu. Prebehnite, preskáčte a prebojujte sa hradom i vidiekom a zastavte magickú kliatbu, ktorá sužuje krajinu.

    V hre sa postavíte osudu a zmeníte svoju budúcnosť! Môžete hrať za Meridu, Bludičku alebo ďalšie obľúbené postavičky z nového filmu od štúdia Disney•Pixar film. Skáčte cez prekážky, behajte krajinou a prebojujte sa drsným a mýtickým Škótskom. Povolajte svoju odvahu a dôvtip, čeľte zúrivým nepriateľom a zničte z kráľovstva kúzelnú kliatbu. Len tak ho môžete zachrániť!
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel