TRAKTOR Simulátor 4 (Agricultural Simulator 2013)
PC

10,50
Nákupom získate 0,21 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 17895
  • Veľký konkurent hry Farming Simulator 2013

    Viac než 100 originálnych traktorov a strojov a zariadení od renomovaných výrobcov, ako sú Challenger, Fendt, Massey Ferguson a Valtra; Tri rozdielne prírodné prostredia, ktoré obsahujú mestá, dediny a farmy v Toskánsku, na úbočí Álp, alebo na pláňach severnej Ameriky v USA; Dynamický a realistický terén; Rozmanité druhy plodín a hospodárskych zvierat; Množstvo predajných miest na mapách pre všetky druhy produktov; Interaktívny tutoriál pre začiatočníkov

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, procesor 2,4GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 6800 GT / Radeon HD 3650), 2,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    Úlohou hráčov je dohliadať na všetky oblasti hospodárstva, ako je výroba a predaj tovaru, nákup zvierat a strojov, nákup a rozvoj pozemkov. TRAKTOR 4 prináša množstvo nových funkcií, vrátane dynamického terénu so skutočnými brázdami orby, viac než 100 traktorov a množstvo ďalších rozšírení.

    Vozidlá musia byť pravidelne opravované, ich náročné použitie bude mať vplyv na ich technický stav. Hra tak dostáva novú úroveň realistickosti.

    Medzi mnohými inými strojmi môžete pracovať s vybavením od Challengeru, Fendtu, Massey Fergusonu alebo Valtrou. Samozrejme, že do všetkých TRAKTORoch môžete zasadnúť za volant a ovládať tieto stroje ako len chcete. K dispozícii máte tri rôzne prostredia, vrátane miest, dedín a fariem. Tentokrát si môžete zvoliť medzi nádhernými Toskánskymi kopcami, strmými úbočiami európskych Álp a rozsiahlymi pláňami severnej Ameriky.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel