Saints Row 2 EN
X360

12,20
Nákupom získate 0,10 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20453
  • Veľký konkurent GTA
    Ľahkým humorom okorenený temný príbeh zrady, pomsty a vykúpenia, odohrávajúci sa niekoľko rokov po prvom diely.; Kompletne prerobené a celkovo rozšírené mesto Stilwater (o 45%) s 130 novými interiérmi, šiestimi ďalšími časťami a štyrmi podzemnými komplexmi.; Ešte väčšie prispôsobenie vášho hrdinu (pohlavie, vek, hlas) i gangu.; Okrem nových vozidiel ďalej využijete aj motorky, lode, helikoptéry a lietadlá.; Poštovné schránky, dopravné značky a ďalšie predmety ide nielen ničiť, ale tiež vytrhnúť a použiť ako zbrane.; Cez 60 000 dialógov. Tentoraz vrátane vašej postavy.; Upravený GPS systém z prvého dielu Saints Row. Tentoraz sa automaticky ponúkajú skratky za jazdy.; Možnosť zameriavania s kamerou posadenou za ramenom hlavného hrdinu ako v Gears of War.; Možnosť prejsť celú singleplayerovú kampaň kooperatívne v dvoch ľuďoch on-line.
    Hra sa začíná návratom hlavného hrdinu, ktorý bol pôvodne zrazený svojím vlastným členom gangu, ale vďaka špičkovému plastickému chirurgovi opäť prichádza na scénu a to už hneď bude vaša prvá úloha, akú mu dáte tvár. To taktiež znamená, že s vaším gangom začnete znovu od úplnej nuly a to v nielen značne vylepšenom, ale tiež rozšírenom meste.

    Ústredným protivníkom je tentoraz politická skupina Ultor v čele s Danom Vogelom, snažiacim sa získať totálnu kontrolu nad mestom: vlastní políciu, kontakty v každom väčšom obchode, priemysle atď. Z postáv sa vráti Julius, ktorý mal očividne prsty v bombovom útoku na konci jednotky, i Troy, ktorý povýšil z detektíva na šéfa mestskej polície a v úvode hry ho zamestnáva rozsudok smrti pre Johnnyho Gata.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz