Saints Row 2 EN
X360

12,20
Nákupom získate 0,10 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20453
  • Veľký konkurent GTA
    Ľahkým humorom okorenený temný príbeh zrady, pomsty a vykúpenia, odohrávajúci sa niekoľko rokov po prvom diely.; Kompletne prerobené a celkovo rozšírené mesto Stilwater (o 45%) s 130 novými interiérmi, šiestimi ďalšími časťami a štyrmi podzemnými komplexmi.; Ešte väčšie prispôsobenie vášho hrdinu (pohlavie, vek, hlas) i gangu.; Okrem nových vozidiel ďalej využijete aj motorky, lode, helikoptéry a lietadlá.; Poštovné schránky, dopravné značky a ďalšie predmety ide nielen ničiť, ale tiež vytrhnúť a použiť ako zbrane.; Cez 60 000 dialógov. Tentoraz vrátane vašej postavy.; Upravený GPS systém z prvého dielu Saints Row. Tentoraz sa automaticky ponúkajú skratky za jazdy.; Možnosť zameriavania s kamerou posadenou za ramenom hlavného hrdinu ako v Gears of War.; Možnosť prejsť celú singleplayerovú kampaň kooperatívne v dvoch ľuďoch on-line.
    Hra sa začíná návratom hlavného hrdinu, ktorý bol pôvodne zrazený svojím vlastným členom gangu, ale vďaka špičkovému plastickému chirurgovi opäť prichádza na scénu a to už hneď bude vaša prvá úloha, akú mu dáte tvár. To taktiež znamená, že s vaším gangom začnete znovu od úplnej nuly a to v nielen značne vylepšenom, ale tiež rozšírenom meste.

    Ústredným protivníkom je tentoraz politická skupina Ultor v čele s Danom Vogelom, snažiacim sa získať totálnu kontrolu nad mestom: vlastní políciu, kontakty v každom väčšom obchode, priemysle atď. Z postáv sa vráti Julius, ktorý mal očividne prsty v bombovom útoku na konci jednotky, i Troy, ktorý povýšil z detektíva na šéfa mestskej polície a v úvode hry ho zamestnáva rozsudok smrti pre Johnnyho Gata.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel