Gas Guzzlers: Combat Carnage
PC

3,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Auta
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 17328
  • Cez 260 kilometrov tratí; 4 unikátne zbrane, 3 vylepšenia na každú zbraň, 15 rôznych druhov munície; 12 upraviteľných vozov (12 úprav od farby, až po výmenu súčiastok); Prepracovaný model poškodenia vozidiel; Bonusy a vylepšenia priamo na trati; Tajné trate, vozidlá a úsmevné momenty na trati; Hra pre viacerých hráčov

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 2,4GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 8800 GTS / Radeon 4850), 7,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Preteky
    PC / PC hry / Simulátory
    Chorvátski vývojári sa rozpamätali na všetko dobré, čo v sebe obsahovali hry Mashed a Flatout a rozhodli sa tieto prvky spojiť do jedinej hry. Výsledkom je objav tohto roku na poli pretekárskych hier, o čom svedčia mnohé ocenenia, ktoré Gas Guzzlers získava po celom svete.

    Rýchle, divoké a zábavné arkádové pretekanie, ktoré v mnohých ohľadoch a bez väčších problémov drví konkurenciu. Hra ponúka množstvo rôznych vozidiel, zbraní, vylepšení, bonusov na trati, rovnako ako výrazné a ohromujúce prostredie. Hráč začína s nízkym výkonom vozidla a postupne pracuje na jeho vylepšení zarábaním peňazí v sérii náročných pretekov. S počiatočným množstvom peňazí, hráč kupuje svoje prvé auto bez aktualizácie.

    Princípom hry, je prejsť radou udalostí - problémov, ktoré sú rozdelené do štyroch samostatných kategórií. Kategórie, trate a vozidlá sa postupne odomykajú v priebehu hry. Po výberu triedy (iba prvá trieda je povolená na začiatku) nasleduje postup do ďalších tried. Na začiatku hry je počet udalostí obmedzený, ale zvyšuje sa časom v závislosti predovšetkým na skóre hráča.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel