R.A.W.: Realms of Ancient War
PC

3,70
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17585
  • Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,5GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 8800 GT /Radeon HD 3850 / Intel HD 2000), 2,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú slu

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG

    Ovládnete mocného bojovníka, temného čarodejníka alebo zlodeja – majstra zakrádania sa a ponorte sa do dobrodružstva plného akcie! Svet R.A.W. vás prevedie, buď samotných, alebo v kooperácii 2 hráčov, 30 bohatými a rôznorodými úrovňami z každého kútu sveta.

    Vybavte svojich hrdinov zbrojou, zbraňami a predmetmi, o ktoré oberiete chladnúce mŕtvoly svojich nepriateľov. Očarujte ich a vytvorte dokonalú zbroj a najničivejšie zbrane, ktoré režú, pália a mrzačia vašich protivníkov. Banditi, goblini, trollovia, krakeni, kyklopy, draci... monštrá sa na vás môžu vrhnúť v šialených hordách, zatiaľ čo tí odolnejší a impozantnejší otestujú vašu výdrž a postreh.

    Vteľte sa do niektorých zo svojich najnebezpečnejších protivníkov a spôsobte nesmierne škody ich spojencom! Rozvíjajte svoju postavu v bitke, získajte nové schopnosti a kúzla, ktoré z vás urobia najmocnejšieho hrdinu, akého kontinent kedy poznal. Pozvite kamaráta, aby sa k vášmu dobrodružstvu pripojil v báječnom režime kooperácie, kde cesta k víťazstvu vedie iba cez koordináciu a tímovú prácu!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel