Magic the Gathering: Born of the Gods - Intro Pack (Forged in Battle)
PC

11,50
Nákupom získate 0,05 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21913
  • Lands (25) ;14 Mountain ;11 Plains
    Creatures (21) ;1 Akroan Conscriptor ;2 Akroan Crusader ;1 Akroan Hoplite ;1 Akroan Phalanx ;2 Akroan Skyguard ;2 Arena Athlete ;2 Cyclops of One-Eyed Pass ;2 Elite Skirmisher ;1 Forgestoker Dragon ;1 Labyrinth Champion ;1 Loyal Pegasus ;1 Phalanx Leader ;1 Priest of Iroas ;1 Reckless Reveler ;1 Two-Headed Cerberus ;1 Wingsteed Rider
    Other Spells (14) ;1 Coordinated Assault ;1 Dauntless Onslaught ;2 Fall of the Hammer ;2 Hold at Bay ;2 Mortal’s Ardor ;2 Ordeal of Purphoros ;1 Pinnacle of Rage ;2 Rise to the Challenge ;1 Searing Blood
    Magic the Gathering je svetovo najrozšírenejšia zberateľská kartová hra. V nej si každý hráč vytvára vlastný balíček kariet (deck), s ním sa snaží poraziť súpera. Hráči v hre predstavujú čarodejníkov a kartami zoslané zaklínadlá či stvorené bytosti, ktorými na seba útočia. Hra ponúka veľa hodín zábavy pri zbieraní vzácnych a mocných kariet, príprave a prispôsobovaní herného balíčka a samozrejme pri samotných súbojoch s ostatnými hráčmi.
    Rozšírenie Born of the Gods je určené pre MtG edíciu 2014 a je druhým rozšírením bloku, vzťahujúceho sa k Therosským pláňam. Karty v ňom využívajú herné mechanizmy, ako Inspired, Tribute, Nyx and Bestow či Devotion.

    Intro Pack je balíček vhodný pre začínajúcich hráčov. Obsahuje základnú sadu 60 kariet, s ktorými je možné ihneď začať hrať, plus dva Booster balíčky po 15 kartách. Sada 60 kariet v balíčku je vždy tematicky ladená pre jednu z piatich škôl mágie (biela, zelená, červená, modrá a čierna), čo zjednodušuje začínajúcim hráčom hranie, než si začnú tvoriť vlastné balíčky.
    Jeden Intro pack je určen pro stavbu balíčku karet jednoho hráče.

    Balíček Forged in Battle sa sústreďuje na červenú mágiu, pre ktorú sa zdroje čerpajú z hôr (tých balíček obsahuje hneď 14) a ako doplnkovú využíva mágiu bielu, ktorej zdrojom sú pláne (tých nájdete v balíčku 11).
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel