Empire: Total War GOLD EN
PC

10,50
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21418
  • GOLD balenie obsahuje základnú hru Empire: Total War + dodatok Empire: Total War - The Warpath za výhodnú cenu. Prvý diel v strategickej sérii Total War, ktorý predstaví trojrozmerné námorné bitky. Budete môcť sami riadiť obrovské flotily i jednotlivé lode.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], odskúšané na Win 7, procesor 2,4GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM, 15,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Empire: Total War
    Prvý diel v strategickej sérii Total War, ktorý predstaví trojrozmerné námorné bitky. Budete môcť sami riadiť obrovské flotily i jednotlivé lode a brázdiť s nimi spenené vody. Slávne víťazstvo či potupná porážka závisia i na priazni či nepriazni počasia, ktoré na mori hrá veľmi dôležitú úlohu. Keď nepriateľa rozstrieľate z diel, môžete jeho loď zahákovať, vyslať na palubu svojich námorníkov a stretnúť sa s jeho posádkou v boji muža proti mužovi.

    Okrem revolučných námorných bojov prináša hra oproti predošlým dielom mnoho ďalších vylepšení, napríklad 3D bitky a ťahovou mapou kampane. Bitky v reálnom čase predstavujú skutočnú výzvu. Na bojisko vo väčšom meradle vstupuje i strelný prach a nové pridané kanóny a muškety dávajú možnosť vytvárať nové formácie a taktiky. Početných zmien doznala i mapa kampane – čaká vás vylepšený systém obchodu, diplomacie a špionáže pomocou agentov, vylepšené užívateľské rozhranie, užitočnejší radcovia, hlbší záber pri dobývaní bohatstva z Indie, nepokoje v Európe a tiež nevyužitý potenciál Severnej Ameriky.

    Empire: Total War - The Warpath
    Rozšírenie pre pôvodnú hru Empire: Total War o kampaň v Severnej Amerike s 5 novými frakciami amerických indiánov, ich jednotkami a ich unikátnymi schopnosťami. Vydajte sa do bitiek novej kampane, osloboďte zem svojich otcov a zažeňte votrelcov späť do more. Všetky nové jednotky s unikátnymi vlastnosťami využijete i v bitkách pre viac hráčov. Vykopte vojnovú sekeru a pustite sa do boja.

    Balenie obsahuje:
    - Kľúč pre sprístupnenie kampane Warpath
    - Kľúč pre sprístupnenie 14 jednotiek Elite Units of the West
    - DVD s bonusovými materiálmi
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel