Guild Wars: The Complete Collection
PC

8,09
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Stredovek, Tycoon
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17088
  • Balenie obsahuje základnú hru + všetky 3 datadisky!
    Hranie nevyžaduje platenie žiadnych mesačných poplatkov!
    Vytvorte si unikátnu postavu, ktorá zvládne niekoľko profesií a vyberte si zo stovky unikátnych vedomostí ;Plne integrovaná podpora spolkov, + medzinárodné turnaje a rebríčky špeciálnych postáv, fórum priamo zabudované do hry ;Skúste meniaci sa svet, všetko sa mení podľa toho ako ho poznávate a dobývate

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, ME, XP, Vista[32bit], procesor 1000MHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 64MB RAM (GeForce 3 / Radeon 8500), 4,0GB voľno na disku, DVDROM, pripojenie k internetu

    Guild Wars: Prophecies (základná hra)
    Guild Wars sa odohráva vo vymyslenom svete, kde sa postavy môžu zapísať do histórie. Hru môže hrať jeden hráč alebo malé skupinky hráčov. Pokiaľ nie ste len príležitostný hráč, sú pre vás pripravené dlhodobé turnaje v dobývaní sveta. Vaša postava je trvalá takže môžete hrať hocikde na svete. Každý účastník má svoju unikátnu mapu a môže meniť svet okolo seba. Vaše kúzla môžu stavať hrady a otvárať nové cesty. Nemusíte stráviť hodiny behaním po svete, pretože Guild Wars vás zavedie priamo na začiatok questov, ktoré ste si predtým odomkli.

    Guild Wars: Factions (1. datadisk)
    Proroctvo Hľadača plameňa sa naplnilo. Teraz sa musíte vydať na juh do Canthy - do ríše zničenej surovou, nekonečnou vojnou, ktorú medzi sebou vedú dva znepriatelené národy. Zvoľte si, do koho služieb sa dáte, vytvárajte spojenectvá a veďte svoju guildu do boja proti starodávnemu zlu, ktoré sa zasa chystá zamoriť svet.

    Guild Wars: Nightfall (2. datadisk)
    Už druhý datadisk k on-line svetu Guild Wars, ktorý odkrýva ďalšiu časť epického príbehu v novom svete, ktorý môžete objavovať buď sami, alebo najlepšie v spoločnosti ďalších hráčov. Nechýbajú ani gildy, súboje v arénach, celá rada misií i questov a hlavne možnosť vypracovať si postavu podľa svojich predstáv. Hlavnou novinkou datadisku sú dve nové profesie – Dervish a Peragon.

    Guild Wars: Eye of the North (3. datadisk)
    Tretí datadisk pre online dobrodružstvo bez poplatkov, ktoré sa odohráva v zemi Tyria, ktorú ste mali možnosť navštíviť len v prvej GW kampani Prophecies. Datadisk je zároveň spojovacím mostom, po ktorom plynule budete môcť prejsť k hraniu Guild Wars 2, kde si z datadisku pretiahnete postavy i spolu s niektorými vlastnosťami.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel