Dark Void
X360

8,40
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Sci-Fi, TPS, Xbox One kompatibilné
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14490
  • Jedinečný systém úchopov, ktorý hráčovi umožní zdolávať steny odrazom z jedného miesta na iné alebo unášať lietajúce taniere za letu; Vznetový raketový pohon a špeciálne obraty vo vzduchu hráčovi umožnia bezstarostne si poletovať a pri tom prevádzať kúsky, z akých vstávajú vlasy na hlave; Prázdnota – šokujúci paralelný svet, v ktorom číha zlovestná cudzia rasa, ktorej sa hovorí „The Watchers“ (Strážcovia); Záhadný príbeh núti sa zamyslieť a využíva teóriu sprisahania a zvláštnych javov

    Akčná adventúra so Sci-fi tematikou v sebe mixuje adrenalínové zážitky z bojov vo vzduchu i na zemi, ktoré prebiehajú v paralelnom vesmíre nazývanom "Void" (Prázdnota). Hráč sa ujíma úlohy pilota Willa, ktorý sa stane svedkom podivuhodných udalostí. Pri bežnom nákladnom lete jeho lietadlo havaruje v Bermudskom trojuholníku a on uviazne v Prázdnote. Will bude muset proti svojej vôli bojovať o holé prežitie ako vodca skupiny tzv. "Tých čo prežili".

    Jedinečná kombinácia vzdušných a pozemných bitiek prispieva k vytvoreniu vzrušujúcej dynamickej atmosféry strielačky sledovanej z vonkajšieho pohľadu na postavu. Vertikálny bojový systém umožňuje spúšťať sa z visu vo výške tisíc stôp, kde sa skrývajú, aby napadli protivníkov zhora, čo poskytuje nový pocit zraniteľnosti a rad vzrušujúcich zážitkov. Možnosť čeliť gravitácii vo vertikálnom boji je iba polovica zábavy, pretože postupne Will získava silnejší raketový pohon, ktorý mu umožní prevádzať divoké súboje s hráčmi a svišťať Prázdnotou neuveriteľnou rýchlosťou a ešte pri tom strieľať po všetkom, čo sa mu postaví do cesty.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel