Paraworld CZ
PC

(1x)
15,99
Nákupom získate 0,64 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Sci-Fi, Real-time stratégie
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 11959
  • Viac než 20 máp situovaných do 5 odlišných prostredí (džungľa, láva, ľadové pustiny, savana, severná zem).; Viac ako 50 druhov divokých zvierat vrátane 40 do detailu spracovaných dinosaurov.; 7 odlišných hlavných hrdinov.; 3 odlišné kampane s rozdielnymi kmeňmi.

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, Vista[32bit], procesor 1,6GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 3,4GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Prehistorická realtime stratégia, ktorá vás zavádza do úlohy veliteľa kmeňa, jeho úlohou je viesť vlastných ľudí k víťazstvu nad súpermi a záchrane sveta ParaWorld pred skazou. Základom hry je príbehová singleplayer kampaň, v jej priebehu sa ocitnete v koži 7 celkom odlišných hlavných hrdinov a povediete tri úplne odlišné kmene.

    Vedľa singleplayera je k dispozícií i multiplayer cez LAN a internet aj pre 8 hráčov. Z ďalších prvkov je treba pripomenúť nádherné grafické spracovanie, údajný revolučný manažment jednotiek i surovín a možnosť vylepšovať vlastnosti a schopnosti každého hrdinu, z nich potom ťaží i celý jeho kmeň.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Hezká živoucí příroda, pravěká vegetace, zvířata, pradávná monstra a silní titáni (T-rex...), rozsáhlé mapy, pohled do nejmenších detailů (stébla trávy a květy rostlin, se kterými si pohrává vítr), různorodost a specializace jednotlivých národů a jejich jednotek, propracované budovy a jejich funkce atd.
    • Nelíbí se mi český dabing některých jednotek a ze začátku mi připadalo, že nemám šanci porazit nepřítele, který je v ohromné převaze (ale dá se to;-) stačí taktizovat, hlídat si obranu svého tábora a postupně zlikvidovat nepřátele)

    Originální hra s perfektním nápadem, dobře provedená strategie zaměřená i na detaily a pravěký svět, někdy klidná a někdy maximálně napínavá hra s příběhem odehrávajícím se ve světě, kde přežije jen ten nejsilnější.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel