Dead Reefs + CZ
PC

19,99
Nákupom získate 0,80 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Štítky: Hororové
Kód produktu: 12842
  • Len u nás dostanete k tejto hre neoficiálnu Češtinu na CD !
    Češtinu pre vás pripravil McMichal
    40 minút kvalitných CG filmov.; Štýlove spracované prostredie tajomného ostrova 18. storočia.; 16 postáv s vlastnými charakterovými rysmi.; Celá rada unikátnych predmetov, zariadení i dopravných prostriedkov.; Dynamicky sa rozvíjajúci príbeh, jeho ďalší vývoj môžete sami ovplyvniť.

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, Vista[32bit], procesor 1,2GHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 3,5GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta nVidia GeForce 5200fx / ATI Radeon 9200 a vyššia. Ak vám hra pri spúšťaní hlási chybu, zmeňte s

    Kategórie

    PC / PC hry / Adventúry
    Klasická adventúra odohrávajúca sa v 18.storočí na ostrove s rovnakým názvom, ktorý leží na dohľad anglických brehov. Ostrov Dead Reef je známy predovšetkým vďaka tomu, že ho obývali šialení piráti, ktorí mali vo zvykoch potápať a okrádať všetky lode, ktoré sa k brehom ostrova priblížili.

    Podobný osud stretol jednej búrlivej noci i loď plnú mníchov, ktorý smerovali na susedný ostrov a chceli sa na ostrove len na chvíľku skryť pred búrkou. Netušili však, že do cieľa svojej cesty už nikdy nedoplávajú. Stali sa totiž obeťami pirátov, ktorý v tejto dobe viedol Baron DeSantra, ktorý svojimi vlastnými špinavými rukami zavraždil veľkú časť posádky vrátane kapitána, ktorý mal v kajute starú relikviu, v ktorom sa ukrývalo zlo, ktoré si ani piráti nedokázali predstaviť.

    Od tej doby dochádzalo na ostrove každých 9 rokov k veľmi čudným udalostiam ktoré vždy vyvrcholili vraždou jedného z obyvateľa ostrova. Ostatní obyvatelia ostrova si mysleli, že je ostrov prekliatí, a že je to trest za zavraždenia mnícha, ku ktorému pred rokmi došlo. Rozhodnú sa preto nadobro skoncovať s pirátstvom. Lenže to nepomáha. Vraždenie pokračuje i potom. Niekoľko dní pre očakávaním "vraždením" sa stalo niečo podozrivého pri 11-tej vražde bol zabitý jeden z potomkov piráta Barona DeSantra, ktorý kedysi prepadol loď s mníchmi a zobral relikviu.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz