7,62 mm: High Calibre
PC

2,00
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Ťahové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14176
  • Nástupca Brigade E5: New Jagged Union - systém Smart Pause Mode kombinujúci reálny čas a ťahovú hru; Cez 150 zbraní s reálnymi vlastnosťami, množstvom doplnkov (optiky, granátomety, bajonety) a rôznymi druhmi munície; Nelineárny príbeh s množstvom úloh závislých na predošlých rozhodnutiach, s možnosťou hrať znovu za "druhou stranu", alebo nezávisle; Upravený grafický engine, umožňujúci veľkú voľnosť pohybu (strieľanie medzerami v plote, výbuchy áut)

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, procesor 2,0GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce 5200 / Radeon 9600), 4,5GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Pokračovanie taktickej hry Brigade E5 vás pozve na ďalšie dobrodružstvo - a úlohu, ktorá rozhodne nie je ľahká. Ako profesionálny žoldnier sa vydávate do bližšie nešpecifikovanej latinskoamerickej krajiny, hľadať ruského "obchodníka", ktorý vašich kolegov pripravil o slušný balík peňazí, a potom sa tu ukryl. Situácia sa však komplikuje, pretože v zemi došlo k vojenskému prevratu a tak sa vydávate do občianskou vojnou zmietanej zeme.

    Hra disponuje známym súbojovým systémom Smart Pause, ktorý kombinuje reálne plynutie času s ťahovým systémom v podobe časových jednotiek, ktoré predstavujú čas potrebný na vykonanie zadaného povelu. Je možné sa pridať k jednej či druhej strane konfliktu, alebo to skúsiť "na vlastnú päsť".

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel