Guitar Hero 4: World Tour + nástroje
PS3

229,99
Nákupom získate 4,60 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Párty, Hudobné
Kód produktu: 13778
  • Hra i s mikrofónom, gitarou a bicími !
    Ďalšie pokračovanie úspešnej videohernej hudobnej série sa vracia a prináša so sebou opäť hity obľúbených klasických a moderných rockových kapiel všetkých dôb, vrátane Van Halen, Linkin Park, The Eagles, Sublime a mnoho ďalších. A prečo štvorka nesie podtitul World Tour? Pretože si to v nej konečne môžu proti sebe rozdať dve rockové skupiny z opačných kútov sveta v novom on-line móde až pre osem ľudí naraz.

    Okrem novo navrhnutého ovládania gitary, ktoré lepšie reaguje na hráčove „pokyny“, a mikrofónu prináša hra najrealistickejšie zážitky z bubnovania v oblasti videohier - s autentickými elektronickými bicími. Hra ponúka tri podložky bubnu, dva cimbaly a basový kopák.

    Guitar Hero World Tour prináša viac spôsobov, ako hrať, než kedy predtým. Virtuálni hudobníci môžu žiť vo svojej rock-and-rollovej predstave pri hraní buď na samostatný nástroj, alebo na ľubovoľnú kombináciu nástrojov, a to všetko ako doplnok k celkovým skúsenostiam kapely. Okrem všetkých on-line herných režimov z predošlého dielu, predstavuje Guitar Hero World Tour mód „Bitka kapiel“, ktorý umožňuje, aby sa pripojilo osem hráčov on-line a úlohou každej kapely je určiť, ktorá je najlepšia z najlepších.

    Herné nové „Hudobné štúdio“ umožňuje hráčovi vyjadriť svoju hudobnú kreativitu tým, že mu umožní prístup podľa jeho priania k akémukoľvek nástroju pre vytvorenie digitálnej hudby úplne od nuly, s využitím všetkých nástrojov. Tieto skladby potom môže hrať hráč priamo v hre. Hudobní tvorcovia budú mať rovnako možnosť podeliť sa o svoje nahrávky s priateľmi on-line prostredníctvom GHTunes, pričom ostatní hráči môžu stiahnuť ich jedinečné skladby a prehrávať si ich.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel