Windchaser CZ
PC

6,30
Nákupom získate 0,25 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Sci-Fi, Real-time stratégie
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 14265
  • Bohatá príbehová línia, v ktorej nie je núdza o prekvapivé a zaujímavé zvraty.; Odklon od zaužívaných konceptov real-time stratégií.; Voliteľný rozvoj postáv.; Prepracovaný, avšak ľahko pochopiteľný súbojový systém.; Inovatívny herný svet plný života.; Inteligentné novinky v užívateľskom rozhraní.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], procesor 2,0GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 128MB RAM, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Real-time stratégia s prvkami RPG odohrávajúca sa na veterných pláňach Ensai a v provinciách, ktoré s nimi susedia. Od chvíle, kedy dávna vojna zmenila svet a zanechala po predošlých civilizáciách iba hromady rozvalín, je voda vzácnou komoditou.

    Všade prítomnosť svoriek agresívnych zvierat, tlupy pirátov a neovládateľných vojnových strojov zo starých časov znamená, že profesionálnych bojovníkov a dobrodruhov tu nie je nikdy dosť. Títo statoční muži a ženy sa zhromažďujú v nezávislých spoločenstvách a ponúkajú svoje služby každému, kto si môže dovoliť zaplatiť tú správnu cenu.

    V hre prevezmete kontrolu nad jedným z týchto spoločenstiev, ktorého srdce tvorí mobilné veliteľstvo nachádzajúce sa na veľkej vzducholodi, ktorá preváža členov spoločenstva k cieľom ich úloh, a je tiež i miestom ďalších aktivít najrôznejšieho druhu. V rámci príbehu budete sledovať skupinu významných postáv, ktorú postupom času doplnia noví členovia rozširujúci možnosti spoločenstva a zväčšujúci jeho silu. Každá z týchto postáv naberá postupne na skúsenostiach a môže sa zdokonaľovať v schopnostiach niekoľkých unikátnych tried, takže získate rad možností, ako zložiť svoju družinu podľa toho, čo si žiada aktuálna úloha a akí nepriatelia stoja v jej ceste.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack