Tom Clancys Splinter Cell
PS2

42,99
Nákupom získate 0,86 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Kód produktu: 11058
  • Nový stupeň špionážnej akcie
    Nové pohyby ako potápanie, lezenie po trubkách, rúčkovanie, odkladanie tiel, útoky zblízka a ďalšie. Môžete tiež brať a používať všetky menšie predmety v hre, rozstrieľať svetlá kvôli pohybu v tieni. Vymyslite vlastní postup dosiahnutia cieľa, lebo streľba nie je riešenie.; Misie, pri ktorých sa budete báť dýchať
    Záškodnícke akcie po celom svete, tak realistické ako to len ide. Celkovo 14 rozsiahlych misií s viacerými stovkami udalostí a so stovkou rôznych postáv. Vašou úlohou bude dostať sa do najstráženejších budov sveta, vrátanie vedenia CIA, a eliminovať tých, ktorý môžu narušiť splnenie úloh, zničiť cenné dáta a nakoniec sa vytratiť bez zanechania stopy. Máte povolené urobiť čo sa vám zapáči, len musíte splniť misiu. Zákon pre vás jednoducho neplatí, až kým neurobíte chybu.
    Tom Clancy's Splinter Cell predstavuje nový typ hier s príbehom. Táto akcia videná z pohľadu tretej osoby vás zavedie do sveta tajných agentov a operácií.
    Zahrajte si za Sama Fishera, operačného agenta jednotky "black-ops" z oddelenia NSA. Sam vyzbrojený najmodernejšími technológiami, je povolaný preniknúť na nepriateľské územie, zneškodniť nepriateľa a uniknúť bez zanechania stopy.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel