The Settlers: Vzestup říše (Zlatá edice)
PC

13,60
Nákupom získate 0,27 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Budovateľské
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 14366
  • Balenie obsahuje základnú hru a datadisk!

    color>

    Budovanie rozľahlých miest s komplexnou ekonomikou.; Bohaté lokácie na prírodu a zvieratá v nej.; Po prvýkrát v sérii prítomnosť žien.; Naplňovanie potrieb osadníkov.; Vracia sa geológ so schopnosťou nachádzať nové zdroje v stávajúcich lomoch, doloch na železnú rudu a studniach.; V nových misiách sa k vaším rytierom pridá i princezná Saraya.; Poznajte nové scenérie a odolajte novej výzve počasia. monzunovému dažďu.; Stavanie hradieb proti nepriateľom.; Lokálny i online Multiplayer.; Editor máp.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], procesor 2,0GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce 4 / Radeon 9500), 3,0GB voľno na disku, Pri chybnej hláške pri spustení "Vložte CD/DVD do mechaniky" postupujte podľa rád

    The Settlers: Vzestup říše

    Pokračovanie budovateľsko-ekonomickej stratégie zo stredoveku, nadväzujúci na odkaz najúspešnejších prvých dielov série, ktoré okrem nového audiovizuálneho spracovania a tradičnej hrateľnosti ponúka i sadu nových prvkov.

    Základným konceptom sú samozrejme osadníci rôznych profesií, ktorý majú vôbec svoje vlastné osobné potreby, ktoré budete nútený uspokojovať. Za týmto účelom bude možné sledovať každého jednotlivého osadníka kedykoľvek a pri akejkoľvek činnosti.

    Vôbec prvý raz v celej sérií sa objavujú aj ženské postavičky, budete môcť dávať dohromady ženy a mužov a vytvárať rodiny. Budovanie osád a prosperujúcich miest sa bude odohrávať v štyroch rôznych klimatických zónach, kde sa budú ťažiť iné suroviny a vyrábať odlišné produkty. Pre všetky zóny však platí, že základom úspechu je správne plánovanie a budovanie efektívnych produkčných reťazcov spolu s ochranou osád/mesta pred nepriateľmi.

    The Settlers: Vzestup říše - Východní království
    Vďaka múdremu vládcovi z Westerlinu povstala stará ríša z popola. Hašteriace sa následnícke štáty sú teraz spojené v jeden a v zemi je obnovený zákon a poriadok. Po porážke nepriateľského Červeného princa a zradcu z vlastných radov si Westerlin plnými dúškami užíva nového veku mieru a prosperity.

    Týmto múdrym vládcom ste vy. Vo svojich rukách teraz budete mať osud starobylej ríše, Darionu. Našli ste nových spojencov, objavili nové územia a starí nepriatelia odčinili svoje hriechy a bolo im odpustené. Ale v tajomných územiach hraničiacich s vašou ríšou stále číha nebezpečenstvo. Ešte pred niekoľkými málo rokmi o týchto oblastiach, ktorým kedysi vládol pevnou rukou Červený princ, vo Westerlinu nikto nevedel. Teraz sa však objavila hrozba v podobe Bohyne zeleného plameňa, ktorá túži po vybudovaní vlastného impéria a rozpútaniu vojny s vami.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam