Battle of Britain II: Wings of Victory
PC

13,99
Nákupom získate 0,56 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Lietadla
Kód produktu: 12291
  • Bitka o Britániu
    Realistické stvárnenie kokpitu, podpora zariadenia track-IR, ktoré sleduje pohyb vašej hlavy; Jedinečná, dynamická kampaň - autentická rekonštrukcia Bitky o Britániu; Stovky lietadiel vo vzduchu naraz, tisícky ďalších na letiskách pripravených vzlietnuť; Autentický varovný systém, Britská pobrežná radarová sieť predáva údaje na veliteľstve a to nasmeruje lietadlá z najbližších letísk na príslušný kurz; Poškodenie radarového systému vytvára výpadky a diery v monitorovanej oblasti; Vteľte sa do úlohy veliteľa, alebo buďte radovým pilotom; Technológie “reálneho počasia”, vrátane predpovede, zmeny v reálnom čase a vplyvu a ovládania lietadla; Technológie “RealPilot”, ostatný piloti majú rovnaké možnosti ako hráči a chovanie podobné ako skutočný piloti; Naštudujte si slabiny nepriateľských lietadiel a využívajte ich; Realistický zvuk - autentické zvuky motoru podľa toho čo so strojom prevádzate, realistické zvuky guľometov, výbuchov, zásahov a delostrelectva; Kompletný systém chovania motoru vrátane sledovania teploty a možnosti prehratia; Nevídané grafické spracovanie, verné zobrazené výbuchy (vrátane diaľky trvania) a zásahy lietadiel, pozemných cieľov, zemského povrchu i vody; Skutočná komunikácia, rozkážte strieľať na bombardéry alebo si nechajte zistiť kurz k najbližšiemu letovisku

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 800MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 0,5GB voľno na disku, 4x CDROM, GK s podporou DirctX 9.0

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory
    Battle of Britain 2 “Wings of Victory” poskytuje hráčom dva úplné odlišné herné zážitky, môžete sa stať veliteľom alebo obyčajným pilotom a to ako na strane Nemecka, tak aj na strane spojencov.
    Ako veliteľ máte pod kontrolou úplne všetko, každé lietadlo, každú budovu. Každá z nich má vo vojne určitý vplyv a sú ich tisícky. Tisícky možných cieľov - lietadlá, továrne, letiská, radarové stanice, ktorý cieľ si vyberiete pre svoj ďalší útok?
    Alebo nechajte vojnu vojnou a sústreďte sa na jediný cieľ - splniť úlohu. Deň za dňom sú vám prideľované rôzne misie a vašou úlohou je zničiť nepriateľov a dostať spolubojovníkov naživo domov. Hoďte velenie za hlavu a nasadnite do kokpitu britských Hurrican a Spitfire, nemeckého Messerschmittu alebo Štuky alebo si zoberte na starosť guľomet v bombardéroch Dornier Do17, Heinkel He111 a Ju-88.
    Či už si zvolíte ktorúkoľvek možnosť, vždy vás čaká skvelý zážitok a pocit, že ste sa ocitli priamo uprostred autentickej rekonštrukcie bitky o Britániu.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel