Act of Aggression
PC

19,99
Nákupom získate 0,20 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Sci-Fi, Real-time stratégie
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19334
  • Ovládajte 3 frakcie na autentických mapách s bohatými detailami; Viac než 80 jednotiek a 70 budov a základní; Viac než 100 vylepšení pre vozidlá a základne; Viacero taktík: zničte nepriateľskú základňu, alebo im prerušte zásobovanie; Dynamický systém stavby základne umožňujúci sofistikovaný rozvoj; Dobre vyvážený makro/mikro manažment; Doposiaľ nevídaná úroveň detailov (nákladné vozy, poškodenie...)

    Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,5GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 9800 GT / Radeon HD 4870), 15,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Vo svete plnom konšpirácií v roku 2020 sa Cartel snaží získať kontrolu nad svetom vďaka pokročilej technológii, ukradnutým prototypom a infiltráciám. S touto narastajúcou hrozbou bojuje americká armáda, ktorej veteráni sú zocelení 15 rokmi vojny a Chimera, paravojenská organizácia financovaná OSN, ktorá sa špecializuje na bleskové zásahy a snaží sa na svete udržať mier.

    Act of Aggression je strategická hra v reálnom čase, ktorá má byť duchovným nástupcom predošlých titulov od vývojára Eugen Systems s názvom Act of War. Hra si kladie za cieľ „priviesť hráča späť do zlatého veku stratégií“, čím sa myslia 90. roky. Obsahuje teda budovanie základne a správu surovín. Prežitie každej frakcie bude závisieť na niekoľkých rôznych surovinách, ktoré budú poháňať ich ekonomiku: hliník, petrolej, elektrina a vzácne kovy. Ako dodatočný príjem je možné zaberať banky a zajať vojnových zajatcov.

    Hra obsahuje superzbrane a „anti-superzbrane“ pre každú frakciu. Každá frakcia bude vylepšovať svoje ústredné veliteľstvo, aby získala prístup k novým jednotkám, budovám a vylepšeniam. Je možné si tiež sprístupniť schopnosti pre jednotky, takže sa budú môcť špecializovať na rôzne úlohy, napríklad protilietadlová či protitanková podpora. V hre Act of Aggression sa bude striedať deň a noc.

    Armáda Spojených štátov
    Aj keď ju vyčerpávajú neustále boje po celom svete, armáda Spojených štátov je mocné vojsko veteránov. Vojaci sa môžu špecializovať na rôzne úlohy a vylepšovať si úroveň veteránstvo. Používajú ale aj technológie súčasnej generácie.

    Cartel
    Je organizácia tajných agentov, ktorá sa zrodila zo súkromných vojenských zmlúv a používa tie najnovšie a najmodernejšie prototypy. Táto tajuplná frakcia je krehká a nákladná, ale zakrádavá a silná. Je ťažké ju ovládnuť, ale rovnako ťažké je jej odolať.

    Chimera
    Je vojsko financované OSN, ktoré vzniklo s úmyslom byť pripravené na každú situáciu. Ich jednotky je možné upravovať vďaka vylepšeniam na špecifickej úlohe, alebo ich nechať v pozícii tých, ktorí vedia od každého niečo.

    Sólová kampaň s príbehom, ktorá hráča vtiahne do politicky nestáleho prostredia techno-thrilleru. Sprístupnite si zvláštne misie “Výzvy” so špecifickými úlohami.

    - Veľte americkej armáde a ukončite celosvetový konflikt
    - Hrajte za Cartel a dobyte svet
    - Ujmite sa velenia Chimery a vyberte si, ktorej strane budete pomáhať

    Senzačné režimy pre viacerých hráčov vyvinuté na základe skúseností veteránov z Eugen Systems. Až 20 vs 20 hráčov na jednej mape.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz