Fossil Fighters: Frontier
3DS

39,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Štítky: Nintendo 3DS
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20271
  • V hre Fossil Fighters: Frontier sa zhostíte úlohy mladého Fossil Wardena a vašou úlohou nebude nič menšie, než ochrániť drahocenné Fossil parky po celom svete pred krutým zlosynom, doktorom Baronom von Blackravenom. Ten chce ovládnuť svet za pomoci sily Vivosaurov - extrémne silných dinosaurov! V hre na vás bude čakať ohromný 3D svet plný skrytých tajomstiev na odhalenie, ktorým budete križovať na svojej upraviteľnej Bone Buggine. Pátrajte po drahocenných fosíliách, vykopte ich a oživte z nich Vivosaurov. Potom môžete týchto Vivosaurov - ktorých je v hre na objavenie vyše 80 - posielať proti vašim nepriateľom do ťahových bitiek.

    Aby ste získali silnú zostavu Vivosaurov, odkrývajte v divočine dinosaurie fosílie za použitia dotykovej obrazovky vášho prístroja z rodiny Nintendo 3DS - čím šetrnejšie potom budete vykonávať vaše výkopové práce, tím silnejší v bitke potom z oživenia Vivosauri budú. Našťastie pre všetkých výskumníkov je možné v hre nájsť množstvo vylepšiteľných nástrojov, ako sú vŕtačky alebo kladivá a následne ich použiť pri tomto zábavnom a intuitívnom procese. Na vybraných náleziskách je možné dokonca podstúpiť špeciálne výzvy, ktorých splnením získate prístup k cenným a silu zvyšujúcim fosíliám.

    Hľadanie fosílií a zbieranie oživených Vivosaurov však predstavuje iba časť zábavy, pretože tieto prehistorické stvorenia budete ďalej posielať do epických bitiek! Všetci Vivosauri spadají do jednej z piatich elementálnych kategórií - Voda, Oheň, Vzduch, Zem a Neutrálny - a disponujú odlišnými útokmi a špeciálnymi schopnosťami. V hre je množstvo odlišných druhov bitiek vrátane príbehových bitiek v priebehu hlavnej kampane, každodennních turnajov prístupných z Fossil štadiónu, alebo StreetPass bitiek, ktoré nechajú hráčov trénovať proti Vivosaurom získaným pomocou funkcie StreetPass.

    Či už so svojimi priateľmi radi objavujete neznáme, alebo s nimi radšej zvádzate epické bitky, hra Fossil Fighters: Frontier má hneď niekoľko multiplayerových možností, ako s nimi zdielať miestne prehistoricky ladené dobrodružstvá. Pri použití funkcie lokálneho multiplayeru je možné vytvorit tím až o troch hráčoch, vlastniacich prístroj z rodiny Nintendo 3DS a hru Fossil Fighters: Frontier a bojovať tak s nepriateľskými Vivosaurami bok po boku, alebo dokonca naštíviť miestne vykopávky. Hráči cestujú vo svojich vlastných Bone Buggy a môžu dokonca spolupracovať s cieľom odkryť extra veľké fosílie oveľa efektívnejšie, než keby sa o to pokúšali každý zvlášť. Hra navyše obsahuje funkciu lokálnych bitiek až pre 6 hráčov, alebo lokálne tímové turnaje až pre 3 priateľov v jednom tíme. Hráči so širokopásmovým internetovým pripojením môžu navyše súperiť v bitkách jeden na jedného o pozície v mesačných online rebríčkoch.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam