Pro Evolution Soccer 2016 (20th Anniversary Edition)
PS4

52,50
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19941
  • Vylepšený systém kolízií – súčasný kontaktný futbal bol v PES zohľadnený vylepšením kolízneho systému, ktorý vyhodnocuje strety hráčov. Vylepšený systém je viditeľný napríklad pri súbojoch vo výskoku; Súboje 1v1 – ovládanie hráčov v PES 2016 bolo vylepšené a ponúka širokú škálu pohybov. Zlepšila sa odozva hráčov, takže je možné jednoducho vykĺznuť v tesných situáciách a náhle zmeny smeru môžu zapríčiniť stratu rovnováhy obrancov; Skvelé bránenie – správne načasovaným zákrokom je možné odzbrojiť hráča a okamžite získať loptu. Tím tak môže rýchlo prejsť do protiútoku; Inteligentní spoluhráči – kombinačná hra 2-3 hráčov sa môže stať základom tímovej stratégie. Hráči už nečakajú na pokyn pre narážačku, ale dokážu si sami nabehnúť do priestoru pre nahrávku; Osobnosť brankárov – brankári sa teraz vyznačujú individualitou pri zákrokoch. Tiež vďaka novo definovaným parametrom brankárskych schopností brankári volia odlišný prístup k rôznym herným situáciám; Výber gólových osláv – teraz majú hráči na výber, akým spôsobom oslávia strelenie gólu. Svoju radosť tak môžu dať najavo rôznymi spôsobmi; Master League – obľúbený herný mód bol zásadne prepracovaný a hráči sa tak môžu naplno ponoriť do manažérskeho sveta; Vizuálny zážitok – grafická stránka je opäť o niečo vylepšená, vďaka úpravám Fox Enginu. Sprievodné efekty pri sklze za dažďa, letiaca tráva pri streľbe, alebo nočné osvetlenie, to sú niektorá z vizuálnych vylepšení; Dynamické počasie – po prvýkrát v sérii PES je počasie skutočne dynamické a môže sa meniť priamo počas zápasu. V kombinácii s fyzikou lopty a hráčov má počasie vplyv i na samotný zápas; Ľudské pohyby – aby bolo správanie hráčov reálnejšie, bolo pridaných vyše 30 nových animácií. Nové zákroky brankárov, kľučky a strely hráčov v poli a komentáre k rozhodcom i spoluhráčom dotvárajú futbalovú atmosféru; myClub – mód predstavený v ročníku 2015 bol pravidelne aktualizovaný a pre PES 2016 upravený na základe odozvy užívateľov. Úpravy zahŕňajú výkonnostné triedy či exkluzívnych hráčov; Dynamický pohľad kamery – nový uhol pohľadu na ihrisko zaberá viac z hernej plochy pre väčší prehľad o dianí. V závislosti na pozícii lopty na ihrisku bude kamera sama prispôsobovať náklon a priblíženie, aby mal hráč ideálny výhľad na aktuálne dianie.
    Séria Pro Evolution Soccer oslavuje 20. výročie. Od skromných začiatkov na platforme PSOne sa objavila na ďalších platformách a postupným vývojom pridávala na reálnosti stvárnenia futbalovej hry.
    S ročníkom 2015 sa hra vrátila k základným hodnotám, na ktorých stavali pôvodné časti a teraz s mottom "Love The Past, Play The Future" pokračuje v prístupe stavať a pridáva množstvo nových herných prvkov a vizuálnych vylepšení.

    Cieľom PES 2016 je udržať si titul "Najlepšej športovej hry" z početných herných výstav v roku 2014. Pomocou by v tom mali byť vylepšenia Fox Enginu a kompletné prerobenie režimu Master League.

    20th Anniversary Edition obsahuje navyše:
    - Steelbook

    - Digitálny obsah:
    - 1x hráč UEFA Team of the Year
    - 1x hráč Neymar
    - 10000GP na 20 týždňov
    - 5 kontraktov
    - 20 predmetov na zotavenie
    - 1000 myClub mincí
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Mohlo by sa vám páčiť

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz