GRID Autosport Black Edition
PC

15,20
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21660
  • Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,4GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta (Intel HD3000 Series / AMD HD2000 Series / NVIDIA GeForce 8000 Series), 15,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez interneto

    Kategórie

    PC / PC hry / Preteky
    PC / PC hry / Simulátory
    GRID Autosport od Codemasters čerpá inšpiráciu z klasických titulov, ako TOCA a umožňuje vám sa ponoriť do úlohy profesionálneho pretekára vo svete súčasného a klasického motošportu. GRID Autosport je až po okraj naplnený novým obsahom. Prináša viac než 100 tratí zasadených do 22 úžasných lokalít a tie najlepšie súčasné, aj klasické pretekárske autá, aké môžete počas hry získavať, ladiť a vylepšovať.

    V rámci obsiahlej kariéry GRID Autosport sa budete môcť špecializovať na svoje obľúbené disciplíny, alebo sa pokúsiť ovládnuť všetky naraz. Spoznáte dravé strkanice pelotónu cestných špeciálov, budete prezúvať pneumatiky a jazdiť v noci počas vytrvalostných akcií, preukážete presnosť šoférovania pri pretekoch vo formulách, dáte na obdiv svoje schopnosti ovládať auto na tuningových akciách a pri cestných pretekoch prídu na rad aj bleskurýchle reakcie. V každej jedinečnej kategórii sú k dispozícii autá zodpovedajúcej triedy, napríklad cestné špeciály, hypervozy, vytrvalostné špeciály GT, prototypy, formuly, silne modifikované vozy, driftové autá a mnoho, mnoho ďalších.

    GRID Autosport prináša bohatší obsah než ktorýkoľvek z predošlých titulov tejto série a môže sa pochváliť autentickou atmosférou motoršportov.

    Black Edition obsahuje:
    Dodatočný stiahnuteľný obsah, napríklad voz Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black Series, biele nástreky Ravenwest pre vozy z Black Edition, 20 exkluzívnych typov farebných vzorov pre hru online a 10 nových bonusových sponzorov s vlastnými úlohami.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel