Just Dance 2014
WIIU

44,99
Nákupom získate 0,90 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Párty, Hudobné
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17840
  • Párty je späť! Just Dance 2014, nová verzia svetovo najpredávanejšej tanečnej hry, prináša nové figúry s prelomovými prvkami pre každú pohybom ovládanú hernú platformu. K tomu si pripočítajte 40 hudobných peciek a tanečných štýlov a tiež historicky prvú možnosť, zatancovať si v režime hry viacerých hráčov! (verzia pre PS3 vyžaduje Move ovládač a kameru).

    Songy a tanečné pohyby!

    S horúcim playlistom Just Dance 2014 určujete tempo vašej párty! Rozhýbte priateľov a rodinu v rytme skladieb, ako sú „Feel This Moment“ od Pitbulla a Christiny Aguilery, „Gentleman“ od Psye, či „Kiss You“ od One Direction. Môžete tiež naladiť „oldies“ mód a zaspomínať si na legendárne hity typu „I Will Survive“ od Glorie Gaynor.

    Nové módy a herné prvky zabehnú každú párty! Just Dance 2014 tento rok posúva zábavu na novú úroveň a umožní vám pripraviť najlepšiu párty všetkých dôb! Opanujte žiaru reflektorov a veďte vaše tanečné krovie v novom On Stage móde. Tancujte s kýmkoľvek na svete v rámci módu World Dance Floor. Použite obľúbený song a nadefinujte si vlastné cvičenie pomocou módu Just Sweat.

    Kľúčové herné prvky:

    World Dance Floor: Zatancujte si s kýmkoľvek na svete vo vôbec prvom móde hry viacerých hráčov v rámci série Just Dance. Hráči sa pridajú do virtuálnej skupiny, tvorenej priateľmi, alebo ostatnými fanúšikmi Just Dance a budú súperiť v tematických súťažiach (chlapci proti dievčatám, skupina proti skupine). Môžete tiež sledovať svoju pozíciu v globálnych rebríčkoch, alebo sa baviť zaujímavými údajmi o ostatných hráčoch.

    On the Stage: V tomto móde patrí žiara reflektorov len vám! Jeden hráč tu bude tancovať a ďalší dvaja mu budú robiť krovie a ak budú chcieť, môžu i spievať! Ako hlavná hviezda to môžete pojať vážne a ukázať, čo vo vás naozaj je, alebo sa môžete len tak vyblázniť s priateľmi.

    Custom Sweat Mode: Hráči si môžu upraviť svoje cvičenie vytvorením vlastných playlistov. Hra sleduje spaľovanie kalórií ak v tomto, tak i vo všetkých ostatných módoch.

    Vylepšený obchod: Už nikdy neprepásnete update či nový song! Viac druhov tancov počas skladby: Každý miluje rozmanitosť! Objavte alternatívne choreografie naprieč všetkými módmi (Just Sweat, Extreme, Battle a Mash-up).

    Špecifické prvky platformy:

    Karaoke: Spievaniu v sprche zvoní hrana! Dajte svoje obľúbené hity spolu s Just Dance!

    Just Dance TV: Kochajte sa videami vašich priateľov a browsoujte najnovším obsahom a najobľúbenejšími výstupmi. Just Dance TV je najväčším zdrojom uživateľmi generovaných videí, aký kedy bol v hrách k videniu.

    AutoDance: Autodance je na všetkých platformách disponujúcich kamerou vo väčšej forme než predtým! Hráči môžu pomocou Autodance transformovať svoje pohyby do hudobného videa a priviesť tak svoj tanec k životu, či len tak pre zábavu blbnúť. Autodance umožňuje okamžité zdielanie vašich obľúbených momentov s vašimi priateľmi, rodinou, alebo rovno s celým svetom!
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel