Just Dance 2014
WIIU

44,99
Nákupom získate 0,90 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Párty, Hudobné
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17840
  • Párty je späť! Just Dance 2014, nová verzia svetovo najpredávanejšej tanečnej hry, prináša nové figúry s prelomovými prvkami pre každú pohybom ovládanú hernú platformu. K tomu si pripočítajte 40 hudobných peciek a tanečných štýlov a tiež historicky prvú možnosť, zatancovať si v režime hry viacerých hráčov! (verzia pre PS3 vyžaduje Move ovládač a kameru).

    Songy a tanečné pohyby!

    S horúcim playlistom Just Dance 2014 určujete tempo vašej párty! Rozhýbte priateľov a rodinu v rytme skladieb, ako sú „Feel This Moment“ od Pitbulla a Christiny Aguilery, „Gentleman“ od Psye, či „Kiss You“ od One Direction. Môžete tiež naladiť „oldies“ mód a zaspomínať si na legendárne hity typu „I Will Survive“ od Glorie Gaynor.

    Nové módy a herné prvky zabehnú každú párty! Just Dance 2014 tento rok posúva zábavu na novú úroveň a umožní vám pripraviť najlepšiu párty všetkých dôb! Opanujte žiaru reflektorov a veďte vaše tanečné krovie v novom On Stage móde. Tancujte s kýmkoľvek na svete v rámci módu World Dance Floor. Použite obľúbený song a nadefinujte si vlastné cvičenie pomocou módu Just Sweat.

    Kľúčové herné prvky:

    World Dance Floor: Zatancujte si s kýmkoľvek na svete vo vôbec prvom móde hry viacerých hráčov v rámci série Just Dance. Hráči sa pridajú do virtuálnej skupiny, tvorenej priateľmi, alebo ostatnými fanúšikmi Just Dance a budú súperiť v tematických súťažiach (chlapci proti dievčatám, skupina proti skupine). Môžete tiež sledovať svoju pozíciu v globálnych rebríčkoch, alebo sa baviť zaujímavými údajmi o ostatných hráčoch.

    On the Stage: V tomto móde patrí žiara reflektorov len vám! Jeden hráč tu bude tancovať a ďalší dvaja mu budú robiť krovie a ak budú chcieť, môžu i spievať! Ako hlavná hviezda to môžete pojať vážne a ukázať, čo vo vás naozaj je, alebo sa môžete len tak vyblázniť s priateľmi.

    Custom Sweat Mode: Hráči si môžu upraviť svoje cvičenie vytvorením vlastných playlistov. Hra sleduje spaľovanie kalórií ak v tomto, tak i vo všetkých ostatných módoch.

    Vylepšený obchod: Už nikdy neprepásnete update či nový song! Viac druhov tancov počas skladby: Každý miluje rozmanitosť! Objavte alternatívne choreografie naprieč všetkými módmi (Just Sweat, Extreme, Battle a Mash-up).

    Špecifické prvky platformy:

    Karaoke: Spievaniu v sprche zvoní hrana! Dajte svoje obľúbené hity spolu s Just Dance!

    Just Dance TV: Kochajte sa videami vašich priateľov a browsoujte najnovším obsahom a najobľúbenejšími výstupmi. Just Dance TV je najväčším zdrojom uživateľmi generovaných videí, aký kedy bol v hrách k videniu.

    AutoDance: Autodance je na všetkých platformách disponujúcich kamerou vo väčšej forme než predtým! Hráči môžu pomocou Autodance transformovať svoje pohyby do hudobného videa a priviesť tak svoj tanec k životu, či len tak pre zábavu blbnúť. Autodance umožňuje okamžité zdielanie vašich obľúbených momentov s vašimi priateľmi, rodinou, alebo rovno s celým svetom!
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24