Call of Duty: Finest Hour
PS2

(1x)
23,99
Nákupom získate 0,96 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Kód produktu: 11181
  • Filmový príbeh z vojny – Táto hra plná epických bitiek vás prevedie s najintenzívnejšími bojmi druhej svetovej vojny. Všetko, čo uvidíte a počujete, bude odpovedať reáliám tohto ozbrojeného konfliktu. Stretnite sa s nacistickou vojnovou mašinériou na autentických bojiskách vojnou zničenú severnú Afriku a západné a východné fronty. Medzi novými misiami nájdete všetko – od epických bojísk so stovkami vojakov cez takticky vedené koordinované útoky a sabotáže až po špionáže a misie. Hráča navyše čaká väčšia sloboda pri používaní vozidiel, kde budú mať napríklad možnosť nastupovať a vystupovať podľa toho, aká povinnosť volá.; Spolubojovníci – Vychutnajte si súdržnosť jednotky uprostred chaosu. Vďaka pokročilej umelej inteligencie sa bude hráčov tím chovať ako vycvičená vojenská jednotka využívajúca autentické taktiky a manévre, vrátane spúšťania priehradnej či krycej paľby a koordinácie útokov na nepriateľskú pozíciu. Pozrite sa na vojnu z pohľadu šiestich rôznych postáv, z nich každá vypráva svoj osobný a vlastenecký príbeh. Vzhľadom k tomu, že nové úlohy sa objavujú uprostred vyprávaného príbehu, budete mať po prvý krát možnosť hrať v rámci jednej kampane za viacerých hrdinov.; Spojenecké fronty – Konzolový hráči budú mať po prvý krát možnosť pozrieť sa na vojnu z niekoľkých rôznych uhlov – očami celej rady amerických, britských a ruských vojakov. Vstúpte do bojov ako čerstvý ruský odvedenec, ktorý je bez akéhokoľvek väčšieho výcviku hodený doprostred hrôzy bitky o Stalingrad. Vžite sa do úlohy člena slávneho britského komanda PPA a vydajte sa na odvážne výpady do severnej Afriky, v úlohe amerického tankového veliteľa z chýrneho 761. tankového práporu „Čierny panter“ sa v Belgicku stretne s nacistickými obrnenými zbormi. Bojujte s nepriateľmi za pomoci širokého arzenálu čítajúceho cez 30 autentických dobových zbraní ruskej, britskej, americkej a nemeckej armády, medzi nimi nájdete rôzne pištole, guľomety, pušky a ďalšie zbrane.; On-line Multiplayer (PlayStation 2) – Zahrajte si on-line tímový multiplayer Osa verzus Spojenci. Spojte sa s ostatnými hráčmi z celého sveta, spoločnými silami zničte nepriateľov a splňte úlohy misie. Vyberte si z rady hier zameraných na plnenie úloh alebo sa staňte posledným, kto zostane nažive v tímovom deathmatche. Vďaka hlasovej podpore budete môcť komunikovať so spojencami i s nepriateľmi.
    Čakajú vás virtuálne boje v severoafrickom, západnom a východnom fronte 2. svetovej vojny. Intenzitu tohto zážitku, v ktorom sa mieša chaos bitky s výpravnými momentmi, môžete prirovnať k vojnovému filmu.

    Hra Call of Duty: Finest Hour, ktorá je pôvodným konzolovým projektom, obsahuje celkom nové misie zamerané na tímové boje, adrenalínové jazdy v rôznych vozidlách a špeciálne filmové efekty, vďaka čomu predstavuje dych berúci thriller videný z pohľadu vlastných očí. V troch spojeneckých kampaniach sa hráč stane svedkom najprudších bojov v histórií ľudstva a po prvý raz sa ocitne v úlohe niekoľkých rôznych vojakov ruskej, britskej a americkej armády.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • hra je po grafické stránce naprosto
    • super,chvílemi je to jak živé,když
    • např.vám do cesty padají mrtvoli
    • vojáků kteří patří do vaší armády nebo ke spojencům.Nekteré mise sou těžké jako podle skutečnosti.Pěkně propracované chvíle zmatku kdy kolem vás vybuchují granáty,ste zahaleni mezi kouřem,nic nevidíte ale musíte střílet jinak vás němci
    • sejmou-je to jakt podle skutečnosti
    • -super hra která snad nemá chybu.
    • asi žádné

    doporučuju všem,kteří si chtějí zastřílet
    v reálných misích
    a zahrát si akční
    dobrou hru

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry