InaZuma Eleven: Team Ogre Attacks!
3DS

33,60
Nákupom získate 0,34 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18121
  • Zašnurujte si kopačky a pripravte sa na zápas v treťom pokračovaní série Inazuma Eleven 3. Tentokrát bude Mark Evans a zbytok reprezentačného tímu Inazuma čeliť ťažkej úlohe, ktorou je víťazstvo v medzinárodnom šampionáte. V ceste im bude stáť futuristický nepriateľ, ktorý cestoval späť v čase a ohrozuje samu existenciu futbalu!
    Príbeh Team Ogre Attacks! začína v 80 rokoch vzdialenej budúcnosti a sleduje osudy Canona Evansa, pravnuka Marka Evansa, ktorý uvidel skupinu elitných vojakov zlovestne pochodovať po ulici. Čoskoro vyjde najavo, že táto hrozivá jednotka Team Ogre má v zámere cestovať späť do minulosti, poraziť tím Inazuma na futbalovom ihrisku a tým zmeniť beh dejín, čo v ich zlých mysliach znamená vytvorenie sveta bez futbalu. V snahe prekaziť tieto plány, musí Canon s Markom spolupracovať v záujme zachovania osudu tejto krásnej hry a súčasne zaistiť Markovi a jeho tímu cestu k titulu najlepšieho futbalového tímu na svete. ako v tituloch Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt a Inazuma Eleven 3: Bomb Blast, obsahuje Team Ogre Attacks viac než 2000 postáv, ktoré môžete stretnúť a pribrať do tímu a viac než 350 in-game špeciálnych pohybov. V tomto záverečnom dieli nájdete exkluzívnych hráčov a pohyby. Pre tých, ktorí chcú posilniť silu svojho mužstva, prináší Team Ogre Attack! novú funkciu pripojenia Premium Link, ktorá umožňuje užívateľovi pripojiť sa k Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt, alebo Inazuma Eleven 3: Bomb Blast, bežiacich na druhom systéme Nintendo 3DS a naberať špeciálnych hráčov a prijímať položky, ktoré nie sú k dispozícii pri bežnom hraní.

    Rovnako ako pri ostatných InaZuma Eleven 3 tituloch, úspech na ihrisku znamená maximalizovanie schopností každého hráča v základnej zostave s možnosťou navrhnutia špeciálnej taktickej tímovej hry, ovplyvňujúcej celý tím a systém reťazového strieľania na bránku, kedy hráči môžu kombinovať špeciálne pohyby rôznych spoluhráčov. Mark Evans a jeho priatelia budú musieť zdokonaliť všetky svoje pohyby, aby porazili Team Ogre a vybojovali nehynúcu slávu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel