Blitzkrieg: Green Devils, add on
PC

10,40
Nákupom získate 0,42 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Real-time stratégie, Svetová vojna
Kód produktu: 11450
  • 20 misií, 2 Nemecké kampane - prvá výsadková kampaň na základe historických podkladoch, vstavaná tanková kampaň.; 8 základných tankových jednotiek, ktoré môžu byť vylepšené až na Königstiger a Jagdpanther; využíva AI z oceneného datadisku Rolling Thunder; Green Devils kombinuje drámu historických bitiek s hrateľnosťou tých najlepších misií z Blitzkriegu

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 700MHz, pamäť 128MB RAM, grafická karta s 16MB RAM, 4x CDROM, originálna hra Blitzkrieg s datadiskom Rolling Thunder Tento datadisk sa nedá nainštalovať na hru Blitzkrieg Anthology

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Tvorcovia datadiskov Burning Horizon a Rolling Thunder vytvorili ďalších 20 akcií nabitých misiami - dve kampane, vrátane vôbec prvej Výsadkárskej kampane pre Blitzkrieg.

    "EAGLES": Jar 1941. Belgické opevnenie Eben-Emael, spôsobila Nemeckým generálom ťažkú hlavu. Pretože priamy útok pechoty a tankov neprichádzal do úvahy, bol v tajnosti vypracovaný plán útokov. Bol prevedený výsadok malej skupinky pomenovanej "Assault Team Granite". Na túto akciu sa pripravovali celé mesiace. Na večer 9. mája 1944 dostali rozkaz misiu previesť. Kampaň "EAGLES" obsahuje túto a päť ďalších výsadkárskych operácií od Narviku po Krétu.
    9th Panzer je kampaň s 10 misiami, v ktorej sa zúčastníte parádnych taktických bitiek, nájdite tu bitku u Dunkirku, operáciu Typhoon, operáciu Citadella alebo operáciu "Rhine Watch".

    Tanková škola: V 4 misiách tutoriau vás návrhár Ernst Stein zasvätí do trikov, ktoré vám pomôžu prežiť v kampaniach i v bojoch proti živým protivníkom. Tutorial obsahuje nielen základy pre začiatočníkov, ale poodhaľuje i niektoré informácie zo zákulisia vývoja hry.

    Oproti datadiskom Burning Horizon a Rolling Thunder obsahuje nové vylepšenia: 8 nových medailí vrátane populárnej "Nahkampfspange" a "Narvik Schild", jednotky Commando môžu za nepriateľskou líniou využívať k pohybu nepriateľské i civilné vozidlá, letiská cez ktoré môžete doplňovať počty jednotiek a nové bojiská: Grécko.
    Green Devils je kompatibilná s datadiskom Rolling Thunder.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel