Mario Kart 8
WIIU

52,50
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Auta
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18832
Hra je tiež dostupná pre:  SWITCH
  • Ďalšia z rady populárnych Mariových pretekov, kde osmička v názve symbolizuje i novú vlastnosť hry — trasu hlavou nahor, totiž antigravitáciu — dráhy budú viesť po stenách i strope a budú využité hlavne na alternatívne trasy. V hre sa objavujú motorky a akrobacie na skokanských mostíkoch, čo priniesol diel Mario Kart Wii, taktiež rogalá a jazdenie pod vodou, ako to poznáme z Mario Kart 7.

    - Návrat klzákov a jazdenie pod vodou z Mario Kart 7.

    - Trasy sa môžu krútiť, rozdeľovať, viesť do skrytých oblastí, mať paralelné cesty a pod..

    - Zbieranie mincí ala Mario Kart 7.

    Online multiplayer: V Mario Kart 8 môže hrať až 12 hráčov on-line so štyrmi hlavnými spôsobmi, ako nájsť súpera (Global, Regional, Friends and Rivals, Tournament). Chcete sa baviť s priateľmi, zatiaľ čo sa pripravujete na preteky? Mario Kart 8 umožňuje hráčom, aby sa pri čakaní na ďalších priateľov bavili pomocou mikrofónu umiestnenom v ovládači GamePad. Hráči môžu tiež vytvárať verejné či súkromné turnaje, pre ktoré môžu nastaviť vybraný dátum, čas pretekov a pravidlá. Ako je pre Mario Kart tradičné, hráči môžu pretekať proti Ghost dátam, ktorá už nahrali jeho kamaráti, alebo top 10 najlepších svetových pretekárov. Hráči ich tak môžu poraziť, alebo si naštudovať rôzne triky, aku jazdu vylepšiť. Pokiaľ porazíte Ghosta vývojárskeho tímu Mario Kart 8, dostanete cool Miiverse známku.

    Mario Kart TV: Na tomto kanály môžu hráči prehliadať najdôležitejšie záznamy zo svojich pretekov – dokonca s možnosťou pretočenia a spomaleného prehrávania. Pretekári, ktorí by sa chceli učiť od druhých, môžu sledovať záznamy najpopulárnejších videí z celého sveta cez Mario Kart TV a môžu k nim i pridávať komentáre. Hráči s účtami Google môžu tiež nahrávať svoje videá priamo na YouTube v rámci Mario Kart TV a pridávať ich priamo na Miiverse.

    Nové predmety: Bez ohľadu na to, ako skúsení niektorí pretekári sú, nebezpečnému modrému Spiny Shell neuniknú. Dobre načasovaný úder dokáže prevrátiť porážku vo víťazstvo v jedinom okamihu. Nový Super Horn odfúkne všetky ostatné položky - a to doslova. Ozvučenie Super Horn vystrelí aerodynamickú nárazovú vlnu, ktorá odstreľuje všetko v okolí, vrátane ostatných šoférov, Red Shellov a dokonca i Spiny Shellov. Je to veľké plus, hlavne pre šoférov, ktorí sa snažia udržať svoj náskok v čele pretekov. Mario Kart 8 tiež zavádza Bláznivú Osmičku, vír ôsmich rôznych predmetov, ktoré šťastní hráči môžu používať jeden po druhom.

    Noví pretekári: Dve nové hrateľné ženské postavy sa predstavia po prvýkrát. Patria medzi ne ťažkotonážna pretekárka Pink Gold Peach svietiaca zlatým svetlom (vytvára lesklý protiklad k Metal Mariovi), a nová Baby Rosalina, ktorá dopĺňa tím ostatných detských postavičiek. Rovnako ako v minulých Mario Kart hrách si hráči môžu opäť zvoliť hranie za svoju Mii postavičku, ktorá zaokrúhľuje výber pretekárov na celkovo 30.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel