Saints Row IV (Re-Elected + Gat Out of Hell First Edition)
XBOX

41,99
Nákupom získate 0,17 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS, Mafiánske
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19266
  • Baleni obsahuje hru Saints Row IV + datadisk Gat Out of Hell First Edition

    Hrajte ako Johnny Gat alebo Kinzie Kensingtonová; Vôbec po prvýkrát môžete hrať za obľúbených hrdinov Johnnyho Gata a Kinzie Kensingtonovú a to ako v coope pre dvoch hráčov, tak i sami Otvorený svet z pekla; Idete do vojny proti princovi temnoty. Stratégia, akoou sa prebojujete piatimi unikátnymi oblasťami pekla, je na vás. Zachraňujte spojencov, dajte sa do prestrelky s desivými pekelnými arcivóvodmi, vylúpte Satanove továrne na spracovanie duší... V novom, unikátnom meste máte desiatky možností. Nové nadprirodzené sily; Obľúbené superschopnosti zo Saints Row IV sú späť v novej podobe. Preháňajte sa vo vzduchu s krídlami padlého anjela, zavolajte si na pomoc diabolských impov a pošlite ich na svojich nepriateľov, a obklopte sa posvätnou aurou, ktorá núti ostatných, aby vás uctievali Neskutočné zbrane; Nájdite využitie pre sedem smrteľných hriechov a zlikvidujte svojich nepriateľov pomocou zbraní inšpirovaných podsvetím. Vystreľte explodujúce žaby, roj kobyliek a zabíjanie nepriateľov môžete uplatniť tiež to najpohodlnejšie a najnebezpečnejšie kreslo v celom podsvetí; Zabite Dexa. Sľúbte, že tentokrát to je naozaj. Čestné pionierske!

    Špeciálne balenie obsahujúce 4. vydanie hry doplnené o datadisk, ktorý je príbehovo i obsahovo rovnako šialený, ako pôvodná hra. Datadisk sa oproti pôvodnej hre presunul z mestských striech a uličiek priamo do pekelnej ríše, ktorá pohltila týchto kladných i záporných hrdinov a vašou úlohou bude vytrhnúť Satanovi dušu vodcu Saints.

    Saints Row IV: Re-Elected
    Hra Saints Row IV: Re-Elected ponúkne zahajovací vstup do psychotického otvoreného sveta akčnej série Saints Row pre next-gen konzoly. Príbeh hry nadväzuje priamo na tretí diel a točí sa opäť okolo starých známych Saints. Štatút týchto fialových gangsterov bude na najvyššej možnej úrovni - budú vodcom slobodného sveta, šéf Saints bol totiž zvolený prezidentom USA a všetko je tak ešte šialenejšie, než tomu bolo v trojke. Ako twist máte sľúbenú katastrofickú inváziu mimozemšťanov, ktorí Saints teleportovali do bizarnej simulácie Steelportu. Tam sú superhrdinské schopnosti na dennom poriadku a vašim cieľom bude sa z tejto simulácie dostať.

    Gat Out of Hell Po vesmírnom šialenstve v Saints Row IV sa nás množstvo fanúšikov pýtalo, s čím prídeme nabudúce. Odpoveď? Streľte diabla do ksichtu! Pripojte sa k Johnnymu Gatovi a Kinzie Kensingtonovej v pekelnej misii za záchranu šéfovej duše. Čakajú na vás historické ikony, starí známi, ešte starší nepriatelia, hovoriaca zbraň, muzikálové číslo a množstvo vylomenín. Saints Row: Gat out of Hell je samostatne hrateľné pokračovanie série.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz