The Settlers: Vzestup říše: Východní království
PC

8,09
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Budovateľské
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 13452
  • Datadisk ku hre The Settlers: Vzestup říše

    Poznajte novú vzrušujúcu faunu a flóru, nové budovy a postavy!; Vracia sa geológ so schopnosťou nachádzať nové zdroje v stávajúcich lomoch, doloch na železnú rudu a studniach.; Na nových misiách sa k vašim rytierom pridá i princezná Saraya.; Poznajte nové scenérie a odolajte novej výzve počasia, monzunovému dažďu.

    Minimálne požiadavky

    vyžaduje originálnu hru The Settlers: Vzestup říše

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Vďaka múdremu vládcovi z Westerlinu povstala stará ríša z popola. Hašteriace sa následnícke štáty sú teraz spojené v jeden a v zemi je obnovený zákon a poriadok. Po porážke nepriateľského Červeného princa a zradcu z vlastných radov si Westerlin plnými dúškami užíva nového veku mieru a prosperity.

    Týmto múdrym vládcom ste vy. Vo svojich rukách teraz budete mať osud starobylej ríše, Darionu. Našli ste nových spojencov, objavili nové územia a starí nepriatelia odčinili svoje hriechy a bolo im odpustené. Ale v tajomných územiach hraničiacich s vašou ríšou stále číha nebezpečenstvo. Ešte pred niekoľkými málo rokmi o týchto oblastiach, ktorým kedysi vládol pevnou rukou Červený princ, vo Westerlinu nikto nevedel. Teraz sa však objavila hrozba v podobe Bohyne zeleného plameňa, ktorá túži po vybudovaní vlastného impéria a rozpútaniu vojny s vami.

    Ste vládcom prosperujúcej ríše, a preto máte zodpovednosť za bezpečnosť svojho ľudu. Teraz musíte nájsť v ďalekých zemiach nových spojencov a čeliť pritom novým výzvam, novým zradám a novým nepriateľom. S pomocou svojich oddaných rytierov však môžete bez bázne a hany začať s prieskumom týchto nových a neznámych území. Rozšírte preto svoj vplyv a prineste mier ďalším národom. Čas dobývania je už preč, teraz sa musíte postaviť do čela svojej zeme ako jej ochranca.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel