The Sims: Medieval: Pirates and Nobles
PC

8,09
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15583
  • Minimálne požiadavky

    Vyžaduje původní hru "The Sims Medieval".

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Tento prvý balíček dobrodružstiev pre The Sims: Medieval poskytuje hráčom väčšiu voľnosť v spôsobe, akým chcú hrať, čo je jeden z hlavných rysov celej série The Sims. Ľudia, ktorí dávajú prednosť lineárnejšiemu formátu hry, tu nájdu nové úlohy a ambície kráľovstva, zatiaľ čo ostatní sa môžu tešiť na voľné skúmanie stredovekého života.

    Dodatok pre hru obsahuje nové varianty a možnosti riešenia všetkých herných aspektov. Príbeh začína vo chvíli, kedy do kráľovstva prichádzajú piráti z Aarbyvillu a šľachta z Tredonie. Krátko potom sa začína odvíjať kolotoč šermiarskych súbojov, milostných afér, veľkých dobrodružstiev i záhad. Priaznivci hrdinských misií ocenia nové zábavné výpravy vychádzajúce z pôvodnej hry – napr. hľadanie fontány mladosti, alebo ochrana kráľovstva pred zlým čarodejníkom.

    Vojna medzi Tredóniou a Aarbyvillom otvára prístup k novým ambíciám a možnostiam, ktorých prostredníctvom môžu hráči ďalej rozvíjať svoje ríše. Vybrať si k tomu môžu kohokoľvek - od kráľa, či kráľovnej, cez rytiera, až po prostého kováča - a postavu na dané dobrodružstvo náležite pripraviť. Novým a veľmi atraktívnym prvkom je hľadanie pokladov. Pomocou mapy a lopaty sa hráči môžu dostať k vzácnym a dobre ukrytým pokladom so zaujímavými odmenami pre postavy hrdinov. Medzi ďalšie nové objekty patria napríklad mučiace kreslá, alebo vtáky, ktoré je možné pomenovať a cvičiť.

    V tomto balíčku nájdete množstvo predmetov s pirátskou a šľachtickou tématikou k vyšperkovaniu ich legendárnych mečov, alebo obzvláštneniu kráľovskej svatby. Ďalšie nové charakteristické predmety je možné používať pre odmeňovanie, či trestanie. V rámci vylepšení môže hrdinu sprevádzať nový spoločník v podobe sokola, či papagája. A pokiaľ sa objaví nejaký obzvlášť neposlušný simík, potom ho hráči môžu poriadne potrápiť v mučiacom kresle.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel