The Legend of Zelda: TriForce Heroes
3DS

41,99
Nákupom získate 0,17 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19829
  • Vydajte sa - sami, alebo v sprievode dvoch ďalších hráčov - na dobrodružstvo do Drablands a odhaľte tajomstvo kliatby uvalené na princeznú kráľovstva Hytopia!

    V kráľovstve Hytopia, módou posadnutou ríšou a tými najlepšími krajčírmi, uvrhla zlá čarodejnica tajomnú kliatbu na princeznú Stylu a v kráľovstve prepukol chaos. Poddaní volajú po návrate Legendárneho tria “Totem Heroes” a kráľ Tuft ponúkol unikátnu odmenu pre kohokoľvek, kto by dokázal kliatbu zlomiť. Vydajte sa s vašimi priateľmi na lov čarodejnice do Drablands a nastoľte štýlovosť (áno a tiež mier) v krajine.

    Spojte sa online, alebo cez lokálny multiplayer s dvoma ďalšími hrdinami a riešte kooperatívne hádanky v rozličných prostrediach, od aktívneho vulkánu, až po ľadové jaskyne. Postupujte ako tím, staňte sa majstrami daných lokalít, odomknite špeciálne výzvy a získajte špeciálne a vzácne odmeny. Pre komunikáciu so svojim tímom môžete používať zabudovaný systém jednoduchých správ, ako je požiadanie o pomoc, alebo vytvorenie totemu. Práve totem predstavuje novú hernú mechaniku umožňujúcu hráčom riešiť hádanky, bojovať s nepriateľmi a dosiahnuť tak neprístupné lokality za pomoci doslovného lezenia si na chrbát.

    Pokiaľ sa budete chcieť vypraviť do Drablands sólo, dostanete k dispozícii dvojicu Linkových figurín. Tie sa na váš rozkaz prebudia k životu a budú plniť vaše pokyny. Ovládať môžete vždy iba jednu figurínu v daný okamih, ale vďaka funkcii Download Play môžete do svojej družiny vždy naverbovať kamaráta vlastniaceho niektoré zariadenie z rodiny Nintendo 3DS, a to i v prípade, že nedisponuje vlastnou kópiu hry.

    V štýle módneho kráľovstva Hytopia môžete na svojich výpravách zbierať najrôznejšie materiály a v obchode Madame Couture si z nich nechať ušiť nové obleky, ktoré dajú vášmu Linkovi nové špeciálne schopnosti. Fanúšikovia série The Legend of Zelda určite poznajú niektoré kúsky, ako sú napríklad Goron Garb umožňujúci prežiť v láve, alebo Zora Costume zvyšujúci rýchlosť plávania. Pozbierať môžete celkovo 36 oblekov a bude iba na vás, aký herný štýl si pre každú z 32 miestnych úrovní zvolíte.

    Pokiaľ budete chcieť zdielať vaše hrdinské skutky a tímové úspechy s ostatnými, stačí si k postave Photo Bro spravujúcej miestnu hernú Miiverse galériu zájsť pre foťák a zaznamenať svoje putovanie naprieč Drablands. Posielaním týchto fotiek na Miiverse môžete dokonca odomknúť špeciálne známky pre každý z vašich oblekov v hre a s ich pomocou vytvoriť vlastné unikátne výtvory.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel